Reklama

Jaki telefon do internetu? (45)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 897
INTERIA.PL

Re: Jaki telefon do internetu?

Napisał(a): Gość -

szukaj takich których rodziałka ekranu ma conajmiej 800x480 i ekran conajmiej 3 cale i procesor conajmiej 700 -800MHz- to podstawa do wygodnego przeglądania stron WWW

wszystko co ma mniej nadaje się jedynie do przeglądania społecznościowego śmiecia typu fajsbuuki i nk - a jest dużo takego szrotu na rynku reklamowanegp jako telefony internetowe

"Gościu" Swift to jeden z najgorszych telefonów jaki w życiu widziałem - dość często żyje własnym życiem i robi zupełnie co innego niż mu każemy. Zgadzam się w pełni z zerozero00, galaxy S lub HTC desire HD to świetne telefony, choć ja wybrałem galaxy S - lepsza bateria(dwa dni przy dość intensywnym użytkowaniu, 3 przy oszczędnym) i ładniejsze kolory wyświetlacza zdecydowanie przemawiają za SGS-em, ale to już zależy od własnych preferencji.

Napisał(a): zerozero00 -

Jeśli chodzi o baterię w HTC to fakt zdycha szybko. Są jednak sposoby, żeby jej żywotnośc przedłużyc. Ograniczyłem kontrast, wyłączyłem wibracje (również te przy pisaniu sms-ów). Nie gram w żadne gry i nie jest aż tak źle.

Czy słyszeliście o Nowym Porządku Świata (NWO) w budowę którego są zamieszane elity świata polityki, biznesu, rozrywki, niektórzy dziennikarze a także monarchowie angielscy na czele których stoją i pociągają za sznurki rodziny bankierów (najprawdopodobniej jest ich 13) w tym m.in dość znana rodzina Rockefellerów,a którym przyświeca jeden cel : WŁADZA ABSOLUTNA na świecie i że w tym celu za pomocą m.in w/w osób wprowadzają swój plan w życie, tj. ogłupiają społeczeństwo za pomocą telewizji i tych wszystkich głupkowatych programów rozrywkowych, specjalnie zatruwają glebę poprzez rozpylanie za pomocą samolotów trucizny, modyfikują żywność, wymyślają terroryzm i różnego rodzaju choroby jak "ptasia grypa" tylko po to by zastraszyć społeczeństwo oraz mieć możliwość manipulowania nim, by w końcowym etapie zachipować ludzi CHIPAMI RFID by mieć nad nimi całkowitą kontrolę, ponieważ w tych chipach będą znajdowały się pieniądze i wszystkie dane które, będą dostępne dla tych ludzi i którzy mając nas na "smyczy" będą mogli robić z nami co im się podoba? Więcej na ten temat można znaleźć wpisując na youtube: NWO, CHIP RFID, Obama wielkie oszustwo, chemtrails albo oglądając wywiad z Aaron Russo, który swego czasu przyjaźnił się z Rockefellerem Bardzo proszę o obejrzenie tych materiałów i podzielenie się swoimi spostrzeżeniami Z góry bardzo dziękuję i Pozdrawiam

Samsunga raczej bym nie polecał, jak już to weź sobie HTC wildfire, jeśli bateria będzie krótko trzymała to zawsze możesz sobie dokupić lepszą. Kilku znajomych ma te HTC i nie wszyscy są zadowoleni z tych telefonów.

Napisał(a): otisska -

A ja ze swojej strony zaproponuje P500 Plus, dotykowy z 3,2 calowym wyświetlaczem, system android 2.2 idealny telefon do przeglądania internetu, bardzo szybko ładuje strony, ma mnóstwo darmowych i przydatnych aplikacji i baterię o pojemności 1500 mAh.

Idealnym telefonem do surfowania będzie na pewno nowa zabawka LG - Swift Black ponieważ pojemnościowy ekran dotykowy zapewni wygodną nawigację po stronach internetowych, obsługa 3D Motion i czujnik ruchu w 9 kierunkach. Jest to jeden z pierwszych telefonów obsługujących standard Wi-Fi™ Direct, dzięki czemu mamy możliwość nawiązania połączenia – za pośrednictwem tradycyjnej sieci Wi-Fi lub bez niej (z innymi urządzeniami Wi-Fi) w celu udostępniania danych, synchronizacji urządzeń, wyświetlania i drukowania treści.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Jaki telefon do internetu?