Reklama

jaki to konkurs? (20)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 127

jaki to konkurs?

Napisał(a): Kitkalka -

mój kolega zajmuje się fotografią dość poważnie, jego zdjęcia robią wrażenie. Wiem że kilka miesięcy temu wysyłał swoje fotki na konkurs, nie wiem dokładnie jaki, ale z tego co pamiętam fotografował bryłki soli, był w grocie solnej i tam robił zdjęcia. Niestety nie dane było mi ich zobaczyć, a to pierwszy konkurs gdzie zajął jakieś miejsce, czy został wyróżniony (dokładnie nie wiem, dla niego to nie powód do chwalenia i nie chce nic na ten temat powiedzieć). Wiecie może gdzie taki konkurs mógł być organizowany? jaki to konkurs? no i czy gdzieś te zdjęcia można zobaczyć? bardzo mi na tym zależy.

INTERIA.PL

Re: jaki to konkurs?

Napisał(a): burakura -

Jeżeli chodzi o konkurs, to nie mam pojęcia, może wujek google pomoże :D
Mój brat też ineteresuje sie fotografią i ma do tego serce, byle drobiazg potrafi tak sfotografować, ze człowiek wpada w zachwyt. Ostatnio nawet robił wystawę swoich prac w osiedlowym domu kultury, nawet się nie spodziewałam, ze przyjdzie tyle ludzi, bo mieszkamy w małym mieście.
A gdzie Twój kolega robił te zdjecia, w Wieliczce może?

Napisał(a): Gość -

nightdrive22 a ja wiem co to za konkurs ;) chodzi Ci na pewno o barwy soli europy, prawda ? ;) Wiem, bo jestem z wieliczki, a to wszystko się odbywa tutaj :)

Tak mi sie ta Wieliczka kołatała po głowie :D Moja mama często jeździła do sanatorium do kopalni soli w Wieliczce i mam stamtąd kilka zdjęć, między innymi słynnego krasnoludka z soli :)

nightdrive22 a ja wiem co to za konkurs ;) chodzi Ci na pewno o barwy soli europy, prawda ? ;) Wiem, bo jestem z wieliczki, a to wszystko się odbywa tutaj :)

Tak mi sie ta Wieliczka kołatała po głowie :D Moja mama często jeździła do sanatorium do kopalni soli w Wieliczce i mam stamtąd kilka zdjęć, między innymi słynnego krasnoludka z soli :)
P.s. zapomniałam się wyżej zalogować, to byłam ja - burakura :)

Napisał(a): Gość -

Wieliczka......zgadzam się jest to przepiękne i niezwykle przyjazne miasto!Zarówno zimą jak i latem warto się tam wybrać.A kto nie był jeszcze w Kopalni Soli-to koniecznie,ale to koniecznie musi się tam znaleźćJest to obowiązek każdego Polaka,przynajmniej ja tak uważam,zgadzacie się:)?

Oprócz tego, że kopalnia soli jest miejscem pięknym i ciekawym, to klimat tam panujący ma dobroczynne działanie na nasze zdrowie. Moja mama wiele lat leczyła się na astmę i dopiero regularne pobyty w kopalni przyniosły jakiś efekt, tak że astmatycy i alergicy do kopalni ;).

nightdrive22, napisz coś więcej o tym konkursie, jesli wiesz oczywiście.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: jaki to konkurs?