Reklama

Jakie książki są warte przeczytania ? (339)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 209

Re: Jakie książki są warte przeczytania ?

Napisał(a): Gość -

magda ja sobie zamówiłam na stronce Empiku ostatnio książkę kucharska Nigelli Lawson - jest świetna i bardzo pozytywnie nastraja. Zreszta sama sobie poczytaj: www.empik.pl - sporo pozycji tu mają.

ja tez czasem zamawiam cos przez Empik - spoko sa i książka czy gra zawsze przychodzi na czas. a ostatnio czytałem "Inwazję"- bez problemu mi przysłali.

INTERIA.PL

Tia, przez empik zamawia sie szybko i skutecznie.dla mnie to wygoda, zbieram ksiażki do magistra. Czy warte przeczytania....owszem, bo historyczne!:)

Prawiek i inne czasu Olgi Tokarczuk- niesamowita książka.
A coś z innej beczki to Opowieści rodu Otorii (Lian Hearn)- jak pierwszy raz czytałam, to pożyczone, ale teraz mam całą trylogię już własną, bo wyhaczyłam ją w sklepie netowym empiku i nie mogłam się oprzeć , żeby nie kupić- bo historia wciąga jak chodzenie po bagnach;]

Droga czytelniczko...
Nawet jeśli jesteś już osobą dorosłą (co podejrzewam) pragnę Cię poinformować,iż czasami warto wrócić myślami w piękne chwile dzieciństwa i rodzinnego domu.Proponuję klasykę dziecięcą,która ma na celu kształtowanie wiele młodych umysłów.Możesz głęboko się zamyśleć i przypomnieć sobie to o czym już dawno zapomniałaś...o latach swojego,czystego żywota...!!! Polecam mi. Roczniak i Pollyanna !!!

O, w necie szukasz? A latwio sie szuka np w empiku? kiedys probowalam na innych stronach, ale nie podobalo mi esie, wola tradycyjnie.A Tokarczuk...mioooodzio :)

ja często zamawiam przez stronkę Empiku - szybciej i sprawniej. To naprawdę nie jest trudne.No i zawsze można coś zaoszczędzić jeszcze oprócz czasu oczywiście;)a ostatnio kupiłam w Empiku "Jestem nudziarą" - śmieszne:)

na empiku stronce - bardzo łatwo się szuka. nic skomplikowanego. zamawiasz i niedługo potem masz już książkę czy cokolwiek innego. ja polecam, bo się jeszcze nie zawiodłem

otatnio kupile w empiku netowym jakos po taniosci w miekkiej oprawie "Cien Wiatru". to jedna z najlepiej napisanych ksiazek jakie kiedykolwiek czytalem, prawdizwa rzygoda, prawdziwe uczucia, prawdziwe marzenia.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Jakie książki są warte przeczytania ?