Reklama

Jakie możecie polecić ciekawe filmy? (29)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 2861
INTERIA.PL

Re: Jakie możecie polecić ciekawe filmy?

Napisał(a): beerek01 -

Ciekawy jest "Lista klientów" – oparta na faktach historia kobiety, która dla dobra swojej rodziny decyduje się na życie na krawędzi. Gra w nim rewelacyjna Jennifer Love Hewitt. Można zobaczyć od 17 lutego na HBO.

Napisał(a): Augur -

W zasadzie nie wiemy jaka tematyka cię interesuje. Ja polecę ci np. film "Strzelec" z odkryciem aktorskim ostatnich lat "Marky Mark" raper z lat 90'

Napisał(a): Gość -

Ja właśnie obejrzałem "Różę" Smarzowskiego, niesamowity film, wgniata w fotel i nie można się oderwać. Kino familijne to nie jest, ale brutalne sceny pozwalają zanurzyć się i zrozumieć lepiej historię, tak mogło być... Jest odniesienie zarówno do żołnierzy wyklętych z AK, jak i inne spojrzenie na "opcję niemiecką". Dla mnie w końcu kawał wspaniałego kina, po całym tym mydle, które normalnie ostatnio leci i jest promowane...

Napisał(a): Gość -

Ja lubie thillery, horrory. Moim takim ulubionym filmem, który mogę polecic to jest Eden Lake. Jesli ktoś ogladał to wie o czym mówie. Zresztą dzisiaj na szczęście bede mogła jeszcze raz obejrzec , bo będzie powtórka na HBO.

Napisał(a): bajka -

dla wszystkich miłośników dramatów polecam Hachiko, piękny flim o miłości bezgranicznej psa do swojego pana

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Jakie możecie polecić ciekawe filmy?