Re: Jakie możecie polecić ciekawe filmy?
Napisał(a): Gość -
Odpowiedź została ukryta z powodu naruszenia regulaminu forum
Napisał(a): beerek01 -
Ciekawy jest "Lista klientów" – oparta na faktach historia kobiety, która dla dobra swojej rodziny decyduje się na życie na krawędzi. Gra w nim rewelacyjna Jennifer Love Hewitt. Można zobaczyć od 17 lutego na HBO.
ja polecam SYBIL
Polecam JASMINUM świetny polski film z rewelacyjną obsadą aktorską;)
Napisał(a): Augur -
W zasadzie nie wiemy jaka tematyka cię interesuje. Ja polecę ci np. film "Strzelec" z odkryciem aktorskim ostatnich lat "Marky Mark" raper z lat 90'
ostatnio byłam w kinie na filmie A.Holland "W ciemnościach" i mogę go polecić.
Ja właśnie obejrzałem "Różę" Smarzowskiego, niesamowity film, wgniata w fotel i nie można się oderwać. Kino familijne to nie jest, ale brutalne sceny pozwalają zanurzyć się i zrozumieć lepiej historię, tak mogło być... Jest odniesienie zarówno do żołnierzy wyklętych z AK, jak i inne spojrzenie na "opcję niemiecką". Dla mnie w końcu kawał wspaniałego kina, po całym tym mydle, które normalnie ostatnio leci i jest promowane...
Ja lubie thillery, horrory. Moim takim ulubionym filmem, który mogę polecic to jest Eden Lake. Jesli ktoś ogladał to wie o czym mówie. Zresztą dzisiaj na szczęście bede mogła jeszcze raz obejrzec , bo będzie powtórka na HBO.
Napisał(a): bajka -
dla wszystkich miłośników dramatów polecam Hachiko, piękny flim o miłości bezgranicznej psa do swojego pana
Zgłoś do usunięcia | Link
Ip man.Nie lubie filmów walki,ale ten oparty na życiu nauczyciela Bruca Lee wywarł na mnie duże wrażenie.Polecam.