Re: Jakie seriale oglądacie?
Napisał(a): bajka -
juz od dawna nie ogladam zadnych seriali
Napisał(a): beerek01 -
Nie oglądasz seriali?! A dlaczego? Nie masz dobrego kanału filmowego. Jak nie masz, to ci radzę sobie sprawić hbo, tam masz same świetne seriale. Moim zdaniem, najlepsze serialowe produkcje.
Napisał(a): markus88 -
Na pewno nie zgodzę się z tym, że seriale są gorsze od filmów pełnometrażowych. Wiele z nich ma naprawdę ciekawe historie, czasem o świetnej narracji - pozwalają zżyć się z bohaterami.
I seriale nie są tylko dla kobiet - choć tak często się je klasyfikuje.
Uwielbiałem "Różowe lata 70-te", ostatnio oglądam "Chirurgów" i "Spartacusa".
Napisał(a): Nessy -
How I met your mother, Chirurdzy :)
Napisał(a): beerek01 -
W żadnym razie seriale nie są gorsze od filmów pełnometrażowych. Poza tym to zupełnie inna jakość i nawet nie ma sensu ich porównywać. Dobre seriale potrafią naprawdę wciągnąć.
Cieszę się, że podzielasz moje zdanie - jest wiele kiepskich filmów i są też świetne seriale :)
A propos tych drugich - słyszeliście o polskiej wersji Baywatch? ;) Tu jest info:
Ratownicy nad Wisłą
Napisał(a): Gość -
Ja oglądam teraz Komisarza Alexa, bo to dobra produkcja polska. Fajna obsada aktorska: Wesołowski, Walach, Czop... Moim zdaniem dobrze się wcielają w swoje role.. Wątki też są ciekawe. Ostatni odcinek 'Pod ulicami Łodzi' był moim zdaniem rewelacyjny, cały czas trzymał w napięciu.. a ten motyw z poćwiartowanymi zwłokami, sprytnie wpleciony w odcinek.
Oglądacie?
Napisał(a): hulahop -
Ojciec Mateusz, a w przerwie reklamy Heyah, bo zawsze lecą :P
Jednak ten polski "Słoneczny Patrol" jest krótszy niż myślałem - właściwie to bardzo ogolony ;] tu filmik: Golący Patrol
Napisał(a): Gość -
Zgłoś do usunięcia | Link
..hmm..nie oglądałam, zaraz zerknę, z racji tego, że fanką seriali detektywistycznych/kryminalnych jestem...socjopata/ strasznie mnie zaciekawił...
dzięki...