Re: Jakie znacie strony fotograficzne?
Napisał(a): Gość -
Jest mnóstwo takich stron. Najpopularniejsze to chyba plfoto.com i digart.pl. Wszystkie podzielone są na kategorie i można komentować i oglądać do woli. Wrzucać zdjęcia też można za darmo, o ile dobrze pamiętam. Na plfoto.com masz dodatkową opcję, że jak zapłacisz, to masz większy limit wrzucania zdjęć i znikają reklamy.
Z mniej popularnych można polecić jeszcze artveo.pl - można opublikować tam nie tylko własne fotografie, ale również wszelkiego rodzaju projekty wizualne, grafiki, fotografie własnych obrazów, czy rzeźb. Młody portal, ale bardzo prężnie się rozwija.
stare i dobre fotoik.pl czyli fotograficzna interklasa :)
No trochę tam ciekawych zdjęć się trafi. Ale kopalnia to raczej digart.
Jest ich trochę, wystarczy jak wkepiesz w wyszukiwarke strony fotograficzne lub nawet dodaj zdjecia.. wyskoczą portale, w których można zamieścić różne zdjęcia w zależności od tematu.. np. www.fotohub.pl/, www.fotosik.pl/ www.fotoszok.pl, pxd.pl/ itd. ale najlepiej jest załozyć własnego bloga tematycznego i tam sobie tworzyć dowoli.. no prawie.. :) lub własną stronę internetową - no ale tu trzeba trochę znać te klocki... Polecam też stronkę, jeżeli komuś kasy brakuje a trochę spędza czasu na necie http://dobryzarobek.pl/index.php?id=c766aeed706dcaa55448a63496423931
Digart i deviant art, no i photoblogi...
http://www.facebook.com/pages/bch-design/120549327968621
Napisał(a): dolceandvita -
ja sobie swego czasu lubiłam wrzucać i przeglądać zdjęcia np. na portalu maxdemols.pl ale co kto lubi, tam raczej nie znajdziesz zdjęć krajobrazów etc. Na digarcie też kiedyś sporo siedziałam.
Jakie znacie strony fotograficzne?
Zgłoś do usunięcia | Link
Jakie znacie strony www, na których można dodawać, oceniać i komentować zdjęcia za darmo?