Reklama

jakiś ładny hotel (12)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 66
INTERIA.PL

Re: jakiś ładny hotel

Napisał(a): Gość -

w Poznaniu jest co najmniej parę takich hoteli, żeby nie szukać daleko Mercure, Novotel, a jeśli chodzi o coś dla turystów, czyli bliziutko Starego Miasta, to polecam Hotel Rzymski, na penwo gościom z zagranicy się spodoba :) tylko polecam porównać najpierw ceny np. w porównywarce cen hoteli http://ohotele.pl bo możan tam znaleźć czasem duże zniżki w porównaniu do normalnych rezerwacji

Ja polecam Ci hotel Włoski. Jestem osobą naprawdę wymagającą a mnie ten hotel zadowala. Warto go odwiedzić. Polecam!

Hotel jest w samym centrum Poznania. Mają też dobrą promocję jeśli chodzi o dobę z niedzieli na poniedziałek za pokój dwuosobowy cena to 197 złotych. Jak na takie warunki to naprawdę okazyjnie.

Czy w centrum Poznania jest jakiś ładny hotel dla zagranicznych gości?

To chyba najlepszy hotel jeśli chodzi o gości zagranicznych. Jak ktoś chce mieć pewność to na ich stronie hotelwloski.pl jest bardzo szczegółowy opis hotelu wraz z możliwością wirtualnego spaceru, tak więc nie będziemy wybierać w ciemno.

zależy w jakiej lokalizacji i w jakiej cenie. Ja ostatnio szukałem w panoramie firm, bo tam jest system rekomendacji i można znaleźć od razu info o promocjach i można wybrać coś co będzie cenowo i lokalizacyjnie najbardziej odpowiadało

Komunikacyjnie w dużych miastach zawsze najlepsze jest centrum, bo stąd wszędzie blisko właśnie ze względu na dobrą komunikacje, wybierając hotel na obrzeżach pozostaje Ci tylko czekać minimum 20 minut na taxi. Także jak dla mnie hotel włoski pod tym względem jest najlepszy.

Jak w centrum to najlepiej włoski. Sprawdzony kilkakrotnie przeze mnie i przez moją dziewczynę :) Jak chcecie zapunktować panowie u swojej to warto tam wbijać od czasu do czasu.

Czytałem o hotelach trochę i ten ma na prawdę wysoki standard. Do tego jest tam jakaś restauracja italia przy tym, na pewno to bedzie jeden właściciel bo jak włoski hotel i rest Italia...

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: jakiś ładny hotel