Re: Jeronie,ino seks...Cymu sie niy pogodomy po slasku...???
Napisał(a): Gość -
Richtig fajny wic żeś wciepła na te ślonckie forum!! Samo prowda. Łoni tam sam powinni ta wode z tyj Brynicy non stop chliptać to by sie nim te muzgi do reszt zlasowały!!
Panie sztajger! Szola sie urwaua! - Uoo Pieroonie, a byli tam ludzie drin? - Niy! same gorole!
Wladek pisze do łojców listek: Jestem na Slonsku jusz 2 Tygodnie, jest tu ładnie i praca mi sie podoba. Tylko jezyk dziwny, wszystko zaczyna sie na "G" Na kopalnie mówia "Gruba" na wypłate "Geldtag" a na mnie, choc´ nazywam sie Wladek mówia Gorol!
Tarnogorzanka Jesli jest tu wtos,wto jesce zno naszo slasko,piekno gwara,to zapraszom.Pogodomy po naszymu o wszystkim!
GośćTarnogorzanka Jesli jest tu wtos,wto jesce zno naszo slasko,piekno gwara,to zapraszom.Pogodomy po naszymu o wszystkim!
dejcie pokuj gorolom one som do tego coby my mieli kaj robić!! ROBIA U GOROLI I ŻECH JE RAD!!
GośćGośćTarnogorzanka Jesli jest tu wtos,wto jesce zno naszo slasko,piekno gwara,to zapraszom.Pogodomy po naszymu o wszystkim!dejcie pokuj gorolom one som do tego coby my mieli kaj robić!! ROBIA U GOROLI I ŻECH JE RAD!!
A jo do Goroli nic niy mom ,ino chca fajnie tu pogodac po slasku,a niy mom z kim...
Tarnogorzanka Jesli jest tu wtos,wto jesce zno naszo slasko,piekno gwara,to zapraszom.Pogodomy po naszymu o wszystkim!
Jeronie ,nie pamietosz swoij gwary ?
GośćTarnogorzanka Jesli jest tu wtos,wto jesce zno naszo slasko,piekno gwara,to zapraszom.Pogodomy po naszymu o wszystkim!Jeronie ,nie pamietosz swoij gwary ?
A tys co sie tak oburzyl?Swoj na swego sceko,ja?Dyc tu i tak nigdy nikogo niy idzie trefic,bo wszyscy siedza na gorolskim forum!Ach,jo to mom i tak kajs...
bo zodyn nie jest na tyla intyligyntny zeby z tobom godac po slonsku
GośćTarnogorzanka Jesli jest tu wtos,wto jesce zno naszo slasko,piekno gwara,to zapraszom.Pogodomy po naszymu o wszystkim!Jeronie ,nie pamietosz swoij gwary ?
gwary to niy pamiyntom ale jynzyk to ja;)
Zgłoś do usunięcia | Link
Pije synek woda nad Brynica prosto z rzeki,a tu idzie oma i rycy:Niy pij synek tyj wody,bo sie lotrujes!
A lon:Prosze?Co babcia mowila?
Na to oma:A nic,pij synek,pij dalyj...!