Reklama

Jesteście za ACTA czy przeciw? (132)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 4409

Jesteście za ACTA czy przeciw?

Napisał(a): mmmmm -

Hej, jesteście za ACTA czy przeciw? Ja jestem przeciw, bo ACTA jest zbyt ogólne. Jasne, że nie powinno się handlować podróbkami czy używać nielegalnych kopii rozmaitych programów, ale umieszczenie gdzieś fragmentu filmu czy kadru z niego powinno być ok, a teraz, po podpisaniu ACTA, może być niezgodne z prawem. Ale przede wszystkim jestem przeciw ACTA dlatego, że pracowano nad nim po cichu i to bardzo mi się nie podoba.

I drugie pytanie - zagłosowaliście w referendum Interii? http://referendum-acta.interia.pl
Bo ja tak. Wysłać maila do posłów nigdy nie zaszkodzi, od tego są, żeby nas reprezentować.

INTERIA.PL

Re: Jesteście za ACTA czy przeciw?

Napisał(a): wielkiebum -

dla naszego rządu Polska jest najważniejsza - a polak już nie

Dziękujemy nasz rządzie za to 1300 zł wypłaty przyrzekamy nie jeść nie chorować nie podróżować samochodem, z internetu i telewizji zrezygnujemy. dzieci robić nie będziemy,
NA KONIEC ŚWIATA Z UTĘSKNIENIEM OCZEKUJEMY :(

POZDRAWIAMY BYLI POLACY

Napisał(a): Gość -

Chciałbym zapytac Tuska jakim prawem podpisał w imieniu Narodu ustawe ACTA dlaczego nie było referendum i nie uwzględniono głosów Społeczenstwa to skanad.To są podejscia komunistycze bo w Panstwie Demokratycznym gdzie jest Wolnosc Słowa to Naród decyduje o losach kraju a nie Tusk to wszystko wbrew Konstytucji.Naród wreszcie powinien się zmobilizowac i powiedziec rzadowi-Tuskowi stop ci ludzie są nieodpowiedzialni żeby kierowac nasza Ojczyzną i powinni zostac odsunięci od rzadzenia.Dosc tych wszystkich ustaw komunistycznych podpisywanych przez rzad-Tuska i Ko morowskiego i decydowania wbrew Narodowi.

Nigdy w życiu nie myślałem że rząd ma prawo działać wbrew społeczeństwu... uczyli mnie zawsze że rząd to przedstawiciele działający zgodnie z naszymi poglądami.
Kiedyś byłem za Tuskiem - teraz wiem że tej marionetki dbającej tylko o swój portfel i swoje interesy nigdy już nie poprę.
Dziękuje panie Premierze za ograniczanie wolności słowa oraz swobód obywatelskich: żebyś za nie przestrzeganie praw zawartych w konstytucji RP zgnił w więzieniu gnido!

czy wy nie widzicie co sie dzieje? co robi z naszym krajem premier? To po to nasi dziadkowie stracili zycie!? To po to polska byla przez tyle lat w niewoli? zeby jeden czlowieczek nas zniaszczyl? ludzie!!!! bronmy sie tak jak dali nam przyklad dziadkowie i pradziadkowie!!!! Dajmy naszym przyszlym pokoleniom szanse na normalne zycie. A gdybysmy wyszli na ulice???? wszyscy???? to co rozstrzela nas jak to kiedys jeden PAN zrobil? otworzmy oczy!!!!!

Jestem za... Nie chce kupować podróbek...Jak kupuje buty, sprzęt i wydaje pieniądze to che wiedzieć od kogo kupiłem i kto zarobił. A nie że wszystko pochodzi z chin. Ale chce aby ktoś jednoznacznie zdefiniował np. prawo cytatu...Zadowolony

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Jesteście za ACTA czy przeciw?