Re: Kaffeteria czyli szeff kuffni poleca
Napisał(a): Gość -
Masz rację Tino, tam jakiś zły bakcyl lub duch panuje. Chwilowo mam dość rozdrabniania włosa na cztery. Kto komu i co. Ja dostawiam się z dużą butelką zimnej wody jak by się jakaś rozgrzana głowa pojawiła i po kawusi.
Pozdrawiam wszystkich zimnokrwistych, bo gorącokrwistych ostatnio mam w nadmiarze
I dlatego złego ducha opuszczamy, tu lightowo popijamy:D. To mnie się podoba:). Tino serwuje kawę, Czarek z zimną przyszedł (niech mu będzie, że wodą:P), a ja mam Martini Bianco dla Zuzki:), tylko nie pamiętam czy mam wstrząsnąć czy zamieszać:D
Chciałem ustanowić nazwę dla naszej kaffeterii. Co sądzicie o KWA? Ktoś pomyśli, że to aluzja do kaczek. I dobrze:). Niech sobie myśli. Mi chodziło o Klub Wzajemnego Alkoholu (adoracja w cenie:P):D. Napiszcie czy uważacie, że to dobra nazwa, a może należy ją zmienić?:)
No w takiej atmosferze to wszystko można wypić z przyjemnością. Witam również w nowym wątku. Nazwa na kafejkę? Dobry pomysł... tylko ze względu na Ustawę o zapobieganiu... ten alko...cośtam bym pominął. Może skoro mamy Musztardówki, ma być Klub lub, też na K - kafejka, a właścicielem jest TINO - to po połączeniu wyjdzie -> Musztardowy Klub Tino -> czyli -> MK-Tino. Jakby się zamawiało coś firmowego, to wiadomo co się dostanie :)))
Oto jestem.
Przybyłam sama, gdyż nikt mnie nie zaprosił na otwarcie ;p W związku z tym, że przebywam dziś w pracy do późnego wieczoru to zaczynam od kawy. Mocnej. Podwójnej. Z mlekiem. I cukrem oczywiście, bo jak mi Tino powiedział, że laska jestem to co mi tam taki cukier może zrobić ;) A jeszcze po tym jak mi wczoraj Turek (który okazał się Serbem) powiedział, że mu się podobam, a Galiński mnie nie pogryzł przez gg, to sobie jeszcze ciastko dorzucę. Ktoś chętny? :)
A w ogóle to tak, świeci słońce, jest pięknie i cieplutko, więc kto nie musi siedzieć w pracy niech korzysta. Wczorajszy dół sam się zakopał, więc leeeeeecimy. Tino, "gdzie ta kawa, do cholery?" ;)
Mowilem gaba, ze najlepsze sa nocne rozmowy Polaków....
Ja bym Zywca walna, ale juz i tak lamie zakazy matki redaktorki...
To jak jeszcze plyn do tego?
Gaba nie napisalem tekstu, ale fajnie ze jakoś wzlatujesz. Zycie to sinusoida jak prod jak wykres pradu zmiennego
Żywiec....mmmmm.... z podwójnym sokiem....ech... po 22 Gabunia, po 22...
Wiecie co? Nie chce mi się pracować, jestem leń okrutny, pijak sakramencki i śpioch. Jest ktoś chętny, żeby tu sobie za mnie posiedzieć? :) No, nie dajcie się prosić....
Noooooooo, to mi się podoba !! Nazwa wymyslona, menu, gotowe, gości pełna knajpa !!!!!! To dzis wszystko na koszt firmy !!!!!!!!!! Robie kaffki, herbatki, desery i co tam kto chce !! Tylko pozwólcie, lodów nie robię ;p) Leję Żywca, i inne pieniste napoje, wódeczki, wineczka a i bimberek sie znajdzie dla smakoszy. Dziś wszyyyyyystko gratis !!!!!
leo ja jak zobaczylem ten opis madzika umarlem 3 razy!!!!!!!!!
Kaffeteria czyli szeff kuffni poleca
Zgłoś do usunięcia | Link
Hej!! Był apel o nowe miejsce spotkań no to pewnie w knajpie-jak zwał, tak zwał- będzie pasiło chyba... Zatem szeff kuffni podaje kaffke, zapraszam ;p) Co tam u was Kochani ? Świeci dziś słońce ? Jak w pracy ? Weekend sie zbliża, szykować musztardówy !!