Re: Kaffeteria czyli szeff kuffni poleca
Napisał(a): Gość -
Panowie i Panie !! To może ja poleję ??
Leotenmen Przecież nie można reszty życia spędzić na liczeniu worków z tą... no... kasą:)))
A propos, Tino czeka dziś na dostawę piwa. To co, kierunek Gorlice? ;)
Słuchajcie, ja własnie odebrałem dostawę z Żywca, więc jak toś chce to zapraszam. Moja firma, tam dzie pracuję , ma dyskoteke i restauracje więc dostawy są regularne, jutro będzie wóda i przepitka, a na razie cały Browar przytargali
Poweidzmy ze humory wracaja Leo, na razie, jak napisal Czarek lecze rany...
I to raczej kroplowki dzialaj...
I środki przeciw bolowe
Wczoraj sie schlalem twoim sposobem...
Rano zwróciłem...
Umylem buzie i zęby...
Nie czytałem gazet, tych co nie lubie
Wyrzuciłem śmieci i umyłem kubeł żeby nie śmierdziało...Żona prosiła
Nie dezynfekowałem...
http://forum.interia.pl/watek-chronologicznie/kaffeteria-czyli-szeff-kuffni-poleca,7251,811901,0,c,2,26,0,0
Tino ogladasz Radwańską? Ma troche ciepło z tą Chinką
Oglądam, trzeci set będzie. Szkoda, bo mogła spokojnie wygrać. Ale jeszcze bez nerwów...
ale kicha...
mogła ją bęcnonąć w dwoch setach...
Radwańska jak nie zagra długiej wymiany z tym konusem to przegra...
Spoko Robert, Będzie dobrze tylko reszta dziewczyn wróci. Sposób dobry, sprawdzony. Dobry kac zagłusza inne bolączki. Aby nie za często. Tino pilnuje, żeby i chlebek, i Szmalczyk, i ogóreczki... były.
Czemu one w majtkach chowają piłki? A jak któraś wpadnie w "szczebelki w ławce"? Piłka oczywiście.
Leo one wlasnie maja takie "plajstikowe" szczebeli i tam sie chowa piłeczka, a o innych nic nie wiem....
A chwają bo kazda ma dwa serwisy do wykorzystanie, a ze kobiety jak maja niewolników ( podawacze pilek ) nie umieją wykorzystać na maxa to już inna sprawa
Zgłoś do usunięcia | Link
Robert - chyba każdy (normalny!!!) tak reaguje:))) Podziękowałem jak potrafiłem z całego serca:) A że czasami coś od siebie przekręcę, żeby było "po mojemu"? U Gabi też można podobnie - mnie uczyli w przedszkolu, że z piersiówki to pije się mleczko. Przecież najważniejsze, że nam wszystkim humory wracają, Tino na swoją MK-Tino, można się pośmiać, powygłupiać, odprężyć... Przecież nie można reszty życia spędzić na liczeniu worków z tą... no... kasą:)))