Re: kajakarstwo
Napisał(a): Gość -
Ja interesuję się kajakarstwem. Pływam amatorsko po różnych rzeczkach Polski, mniej lub bardziej zwałkowych. Pozdrawiam Łuki.
ja trenowalem kajakarstwo w dawnym Naprzodzie Janow to sa Katowice,dokladniej bylem kanadyjkarzem.pozdrawiam
Słyszałam, że znakomite spływy kajakowe organizują na Podkarpacie. Chciałabym na coś takiego pojechać, ale nie mam za bardzo namiarów, gdzie, co i jak. Podobno warunki na rzekach w tamtym rejonie są znakomite jeżeli chodzi o uprawianie kajakarstwa, więc chyba się pokuszę.
hej, ja też uprawiałem kajakarstwo, czy znacie może kluby kajakowe w katowicach lub okolicach?
wiem, że w pomorskim organizują fajne spływy np. rzekami Wierzycą czy Słupią. Na Słupii sa takie bardziej wymagające miejsca, ale można sobie z nimi poradzić. Płynie się czystymi terenami.. na końcu spływu np ognisko z kiełbaskami :) Tak swoją droga to kajakarstwo jest bardzo dobrym sportem. Jest sie na wodzie, tuz przy wodzie.. czesto płynie sie przez dzikie tereny. To zmienia to jak sie postrzega polska przyrode. Jest po prostu piekniejsza :)
kajakarstwo
Zgłoś do usunięcia | Link
a może ktoś sie interesuje kajakarstwem ?? tylko prosze nie mylić tej dyscypliny z wioślarstwem:)