Re: Kamil Stoch następcą Adama Małysza?
Napisał(a): Gość -
Nikt nie zastapi Adasia!!!
Gość Trudno tu mówić o następcy bo Stoch nigdy nie osiągnie tego co Małysz ...
Dlaczego? To jest sport. Kamil może więcej i mam nadzieję, że będzie więcej i będzie zawsze sobą Kamilem Stochem, POLAKIEM
Kamil to Kamil - Adam to Adam...
Adam zdobył prawie wszystko co mógł i pozostał Adamem
I chwała mu za to i wielkie dzięki
Kamil może osiągnąć więcej dopiero zaczyna, lecz nigdy nie będzie Adamem....
Niech pozostanie sobą,, a to już będzie duży sukces.
Kibicujmy mu tak jak robiliśmy to podczas całej kariery Adama, a być może będziemy mieli powody do radości i satysfakcji.
Do tego że w Polsce są ludzie, którzy coś mogą osiągnąć.
Osobiście jestem tego zdania, że są takie osoby, których nie da się zastąpić. I na pewno też Kamil Stoch nie chce być następcą Adama. Każdy prowadzi swoje życie. Żeby dojść do własnego celu i sukcesu nie chodzi się po śladach innych, ale wytycza się własne. :)
Ja powiem tak. Adam Małysz to skoczek jakiego ze świecą szukać. Każdy jest wyjątkowy. Drugiego Małysza nie będzie. Nawet sam Kamil mówił, że nie chce gonić wyników Adama, bo to będzie ciężko... A czy Kamil będzie następcą Adama ??? Nie da się na to pytanie odpowiedzieć. Uważam, że Kamil ma potencjał, teraz bardzo dorósł, ożenił się, co na pewno dodaje mu pewności siebie. Małysz nie skacze, ale wierzę, że zaczęła się nowa era w skokach. Mamy Kamila Stocha, który nie chce nikogo naśladować, być sobą i iść własną drogą. Za to Go właśnie cenię!
Ja myślę że na pewno Kamil Stoch będzie następcą Adama Małysza!!!
Wątpie żeby Kamil cos zdziałał w skokach nie ma za bardzo predyspozycji ani chęci widać ze mu sie nie chce i nie zależy ja liczę na Żyłę
Zgłoś do usunięcia | Link
Nie należy wątpić w Stocha. Zawiesił się w czołówce światowej na stałe. To też sukces Kruczka. Ponieważ na początku sezonu przewidziałem sukcesy Stocha, a nawet to, że momentami przeskoczy mistrza Małysza, powiem dalej, że w następnym sezonie będzie Stoch, Żyła i dwa nowe nazwiska. Jeden z nowych przeskoczy Żyłę.