Re: KAPITALIZM czy DEMOKRACJA?
Napisał(a): Gość -
Mądry wybór.
Wyborcy!Róbta co- chce ta,głosuj- ta na partię którą chce-ta ale nie głosuj-ta na pozycje od 1 do 4,bo na tych miejscach usadowili się bonzowie partyjni i ich kolesie,nawet przybłędy kolesie.Działacze z terenu zrobili listy a szefostwo zrobiło swoje,by oni i ich kolesie byli na tych pierwszych miejscach.Głosuj-ta więc i stawiajcie krzyżyk na liście wyborczej od miejsca 5 do ostatniego.Wybierzecie wtedy nowych posłów i nowy Sejm a nie stary nowy Sejm.A tak ogólnie rzecz biorąc na PO w ogóle nie warto tak samo jak zresztą na PSL,bo też są winni tego bajzlu.
PO zapowiada kampanię wyborcza odmienną,ich kandydaci i członkowie mają chodzić po domach i odwiedzać wyborców w ich mieszkaniach.Ja tam ich nie wpuszczę do mieszkania,ja tam w domu nie będę dyskutował od tego są wiece i spotkania przedwyborcze,na których można wytykać błędy i wypaczenia rządzącym a tak w domu gadaj co chcesz,nabluzgaj im a oni będą się chwalić jak miło i przyjemne były te kontakty bezpośrednie.A jeszcze by tego brakowało żeby mi zaglądali do lodówki co by jeszcze można w niej uszczuplić.No to nie do pomyślenia.
Czuma jesteś Pan Wielki mając swe zdanie a nie zdanie kierowane do Pana przez bossa,a on lubi i kocha tylko "miernych ale wiernych".Do platformersów:Nie atakujcie Pana Czumy za uczciwość,nie możecie go posądzac o stronniczość,bo to przecież na czele komisji stał Pan Czuma z PO a nie jakiś tam"Pisowiec.A Pana Czumy nie tykajcie za to,że zachował twarz jako jeden z nielicznych wśród tego stada "wilków"z basiorem alfa na czele.
Jadałem szyneczkę za czasów PiSu,kiełbasę myśliwską,żywiecką,salami i kabanosy aż przyszła zmiana rządu.Jeszcze na początku jadałem podwawelską,toruńską,zwyczajną a potem parówki,metkę i leberkę a teraz mi zostały….kaszanka i salceson.Błagam nie zabierajcie jeszcze tego.Za PiSu kupowałem mintaja mrożonego,z kilograma po odtajeniu zostawało do smażenia 0,8 kg teraz gdy kupuję tego mintaja,po tej samej cenie jak wtedy,z kilograma po odtajeniu zostaje do smażenia raptem 0,3 a czasem 0,35 kg.
Do dyżurnego powyżej....Wiem, ze to ogłoszenie cię zalewa, wiem też dlaczego, wylewaj swoją frustracje w gabinecie psychologicznym...powiem tylko tyle-Nie przeszkadzaj dyżurny głupolu i nie rób bałaganu .
Gość Do dyżurnego powyżej....Wiem, ze to ogłoszenie cię zalewa, wiem też dlaczego, wylewaj swoją frustracje w gabinecie psychologicznym...powiem tylko tyle-Nie przeszkadzaj dyżurny głupolu i nie rób bałaganu .
Przeszkadza ci, że ktoś reaguje na twoją głupotę? Boisz się konkurencji mośku?
Gość Jadałem szyneczkę za czasów PiSu,kiełbasę myśliwską,żywiecką,salami i kabanosy aż przyszła zmiana rządu.Jeszcze na początku jadałem podwawelską,toruńską,zwyczajną a potem parówki,metkę i leberkę a teraz mi zostały….kaszanka i salceson.Błagam nie zabierajcie jeszcze tego.Za PiSu kupowałem mintaja mrożonego,z kilograma po odtajeniu zostawało do smażenia 0,8 kg teraz gdy kupuję tego mintaja,po tej samej cenie jak wtedy,z kilograma po odtajeniu zostaje do smażenia raptem 0,3 a czasem 0,35 kg.
I od jedzenia tej szyneczki , zdurniałeś całkowicie , jesteś teraz ,,Wariatem . Kretynie żryj kaszankę to zmadrzejesz i od PiS- z daleka , bo to szachraje .
Gość Do dyżurnego powyżej....Wiem, ze to ogłoszenie cię zalewa, wiem też dlaczego, wylewaj swoją frustracje w gabinecie psychologicznym...powiem tylko tyle-Nie przeszkadzaj dyżurny głupolu i nie rób bałaganu .
Poradnik młodego idioty?
KAPITALIZM czy DEMOKRACJA?
Zgłoś do usunięcia | Link
Ustrój państwowy oparty na niesprawiedliwości rodzi wciąż nowe formy politycznego barbarzyństwa. Przypomina teorię ewolucji o powstawaniu gatunków.
Świat tonie w chaosie, a niefrasobliwość polityków, na wszystkich kontynentach, jest zastraszająca. Nie wyciągają nauk z żadnej rewolucji. "Pasjonują" się każdą nową jej formą i nie rozumieją, że terroryzm wcale nie musi być ostatnią.
Gdy system gospodarczy przejmuje funkcje ustroju politycznego, wtedy niczego nie można już przewidzieć.