Re: Kara Śmierci
Napisał(a): Gość -
Tak sobie myślę, że jeśli kara śmierci nie jest humanitarna to może według najnowszych technologi orzekać przeznaczenie na części zamienne.
Napisał(a): Bernardo -
gość Tak sobie myślę, że jeśli kara śmierci nie jest humanitarna to może według najnowszych technologi orzekać przeznaczenie na części zamienne.
I to jest całkiem rozsądnie rozwiązanie!
Nie umiesz żyć po ludzku i atakujesz przedstawicieli swojego gatunku? - to zostaniesz rozebrany na części i chciał-nie chciał choć w ten sposób na coś się ludzkości przydasz! :-)
Jestem za dawaniem szansy . W każdym momencie życia może nastąpić zwrot i chęć naprawienia krzywd. Nie wolno pozbawiać tej szansy.
Masz racje soczku,popieram ,jestem w stu procentach ZA,może gdyby stosowali taka karę nie byloby tylu morderstw.Takich barbarzyńców powinni wieszać za jaja i polewać smołą.
to co mam do przekazania!! Cyfra podniosla mi cene abonamentu wiec WYPOWIADAM IM UMOWE I WAM RADZE TO SAMO! CO TO MA ZNACZYC SIE PYTAM, biore abonament w danej kwocie i ma byc taka przez cala umowe a nie jakies podnoszenie cen !! macie prawo wypowiedziec umowe bez kary umownej!! pamietajcie o tym ziomki poziomki!
Odgrzebuję temat, bo się sam zastanawiam, czy dla takich kolesi jak ten z Bielan nie przywrócić KSa...
http://www.gazetaecho.pl/zabojca-z-bielan-wczesniej-zabil-sasiada-i-napadl-na-taksowkarza_60552
Zgłoś do usunięcia | Link
No w ogóle.