Reklama

Kara Śmierci (277)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 4593

Re: Kara Śmierci

Napisał(a): Gość -

0becny

FridaKahlo69 No toś się Waść nie popisał.
Różnica polega również, a może przede wszystkim, na tym, że w przypadku obrony koniecznej ratujesz czyjeś życie kosztem życia napastnika.
Nie widzisz różnicy pomiędzy "życie za śmierć", a "śmierć za śmierć"?

W obu przypadkach śmierć ponosi sprawca ale ty zabijasz niedoszłego a ja doszłego ;o)

A w ogóle to nie kłóć się ze mną!!! :o/

No w ogóle.

INTERIA.PL

Napisał(a): Bernardo -

gość Tak sobie myślę, że jeśli kara śmierci nie jest humanitarna to może według najnowszych technologi orzekać przeznaczenie na części zamienne.

I to jest całkiem rozsądnie rozwiązanie!
Nie umiesz żyć po ludzku i atakujesz przedstawicieli swojego gatunku? - to zostaniesz rozebrany na części i chciał-nie chciał choć w ten sposób na coś się ludzkości przydasz! :-)

to co mam do przekazania!! Cyfra podniosla mi cene abonamentu wiec WYPOWIADAM IM UMOWE I WAM RADZE TO SAMO! CO TO MA ZNACZYC SIE PYTAM, biore abonament w danej kwocie i ma byc taka przez cala umowe a nie jakies podnoszenie cen !! macie prawo wypowiedziec umowe bez kary umownej!! pamietajcie o tym ziomki poziomki!

Odgrzebuję temat, bo się sam zastanawiam, czy dla takich kolesi jak ten z Bielan nie przywrócić KSa...
http://www.gazetaecho.pl/zabojca-z-bielan-wczesniej-zabil-sasiada-i-napadl-na-taksowkarza_60552

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Kara Śmierci