Reklama

kierownica do gier (8)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 85
INTERIA.PL

Re: kierownica do gier

Napisał(a): Gość -

Zgadzam się z moim przedmówcą, że dobrze mieć tracer'a. Ja osobiście korzystam z kierownicy tej firmy i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Jest bardzo wytrzymała, jak na moje szarpania przy zgłębianiu kolejnych tras i leveli przy colin mc relly :-) Generalnie mogę ją polecić, bo mi samemu się dobrze korzysta. Tylko nie wiem jaki to dokładnie model, ale wskocz sobie na stronkę tracera i zobacz co mają, to sam zdecydujesz co Ci pasuje.

Napisał(a): Gość -

A co myślicie o kierownicy Logitech Driving Force GT? Zastanawiam się nad tym czy ja kupić, znalazłam nawet taki model na 3kropki.pl, ale chciałam dowiedzieć się czegoś od użytkowników tego sprzętu. W sumie wydaje się całkiem porządna, poza tym daje bardzo realistyczny efekt podczas gry. Jakie jest wasze zdanie na jej temat?

Napisał(a): PosiadaczGT240 -

A co myślicie o kierownicy Logitech Driving Force GT? Zastanawiam się nad tym czy ja kupić, znalazłam nawet taki model na 3kropki.pl, ale chciałam dowiedzieć się czegoś od użytkowników tego sprzętu. W sumie wydaje się całkiem porządna, poza tym daje bardzo realistyczny efekt podczas gry. Jakie jest wasze zdanie na jej temat?

Świetna gram nią już 3 lata i idzie superowo tylko mam problemy z Dirt 2 bo nie łapie i Gridem
Da się grać w Crash time 2 Ma skrzynie biegów , pedały i guziki z PS3. Polecam

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: kierownica do gier