Re: kierownica do gier
Napisał(a): Gość -
najlepiej z firm tracer lub lagitech ja mam z apollo
Zgadzam się z moim przedmówcą, że dobrze mieć tracer'a. Ja osobiście korzystam z kierownicy tej firmy i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Jest bardzo wytrzymała, jak na moje szarpania przy zgłębianiu kolejnych tras i leveli przy colin mc relly :-) Generalnie mogę ją polecić, bo mi samemu się dobrze korzysta. Tylko nie wiem jaki to dokładnie model, ale wskocz sobie na stronkę tracera i zobacz co mają, to sam zdecydujesz co Ci pasuje.
Brat w tym roku dostał na komunie Logitech G25 Racing Wheel jest super tylko trochę kosztuje.
Brat w tym roku dostał na komunie http://www.proline.pl/sklep.php?p=LOG+963416-0914 jest super tylko trochę kosztuje.
A co myślicie o kierownicy Logitech Driving Force GT? Zastanawiam się nad tym czy ja kupić, znalazłam nawet taki model na 3kropki.pl, ale chciałam dowiedzieć się czegoś od użytkowników tego sprzętu. W sumie wydaje się całkiem porządna, poza tym daje bardzo realistyczny efekt podczas gry. Jakie jest wasze zdanie na jej temat?
Napisał(a): dolceandvita -
Ja mogę polecić tą Tracera Zonda PS/PS2/PS3/GC/XBOX/USB porządna kierownica, na pewno do różnych gier wyścigowych bedziesz z niej miał niezły pożytek. W Medialuxie jest za 179 zł.
Napisał(a): PosiadaczGT240 -
A co myślicie o kierownicy Logitech Driving Force GT? Zastanawiam się nad tym czy ja kupić, znalazłam nawet taki model na 3kropki.pl, ale chciałam dowiedzieć się czegoś od użytkowników tego sprzętu. W sumie wydaje się całkiem porządna, poza tym daje bardzo realistyczny efekt podczas gry. Jakie jest wasze zdanie na jej temat?
Świetna gram nią już 3 lata i idzie superowo tylko mam problemy z Dirt 2 bo nie łapie i Gridem
Da się grać w Crash time 2 Ma skrzynie biegów , pedały i guziki z PS3. Polecam
kierownica do gier
Zgłoś do usunięcia | Link
Chcę kupić kierownicę do gier, ale nie wiem jaką. Chciałbym kupić dobrą żeby wystarczyła na kilka lat. Czy ktoś pomoże?