Re: King chopper pomocy
Napisał(a): Gość -
wątpie żeby coś zamarzło ja miałem takiego i nie było problemu zimą zobacz czy masz dobrą iskre na świecy i się odezwij
Tak jest iskra taka jaka powinna byc.
a nie masz przypadkiem wody w paliwie spróbuj wlać 50ml denaturatu do baku może wtedy zapali bo jeśli mówisz że jest nowy to raczej powinno być wszystko ok
siemka,tez mam king'a i mój kumpel też i cos takiego tez miał,poprostu w tych 2009 + zakładaja jakieś chińskie świece a pojechalem moim do niego przelożyliśmy moją świce do niego,i z mojej odpalil,tylko ze ja mialem świece NGK tą normalną
Gość siemka,tez mam king'a i mój kumpel też i cos takiego tez miał,poprostu w tych 2009 + zakładaja jakieś chińskie świece a pojechalem moim do niego przelożyliśmy moją świce do niego,i z mojej odpalil,tylko ze ja mialem świece NGK tą normalną
Kolego te chopery king to są całe chińskie.
Tez mam takiego choppera i mam problem z zaplonem,sam nie moge go ustawic a tutaj gdzie mieszkam nie ma fachury od tych spraw. Moze ktos cos by podpowiedzial czy to da sie samemu zrobic i jak.
King chopper pomocy
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam kupilem motor kingway chopper king 2009r nowy z serwisu.Przywiezli mi go tydzien temu jak kolo przyjechal to odpalil odrazu.Ale nastepnego dnia nie chcial odpalic niewiem co sie stalo.Jak zadzwonilem to koles powiedzial ze cos mogla zamarznac w srodku i dlatego nie pali.Jeżeli ktos z was mial takiego choperka i mial takie same problemy ze zima mu nie palil niech odpisze .Z góry dziekuje.