Reklama

King chopper pomocy (7)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 58

King chopper pomocy

Napisał(a): Gość -

Witam kupilem motor kingway chopper king 2009r nowy z serwisu.Przywiezli mi go tydzien temu jak kolo przyjechal to odpalil odrazu.Ale nastepnego dnia nie chcial odpalic niewiem co sie stalo.Jak zadzwonilem to koles powiedzial ze cos mogla zamarznac w srodku i dlatego nie pali.Jeżeli ktos z was mial takiego choperka i mial takie same problemy ze zima mu nie palil niech odpisze .Z góry dziekuje.

INTERIA.PL

Re: King chopper pomocy

siemka,tez mam king'a i mój kumpel też i cos takiego tez miał,poprostu w tych 2009 + zakładaja jakieś chińskie świece a pojechalem moim do niego przelożyliśmy moją świce do niego,i z mojej odpalil,tylko ze ja mialem świece NGK tą normalną

Gość siemka,tez mam king'a i mój kumpel też i cos takiego tez miał,poprostu w tych 2009 + zakładaja jakieś chińskie świece a pojechalem moim do niego przelożyliśmy moją świce do niego,i z mojej odpalil,tylko ze ja mialem świece NGK tą normalną

Kolego te chopery king to są całe chińskie.

Tez mam takiego choppera i mam problem z zaplonem,sam nie moge go ustawic a tutaj gdzie mieszkam nie ma fachury od tych spraw. Moze ktos cos by podpowiedzial czy to da sie samemu zrobic i jak.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: King chopper pomocy