Re: Kitesurfing
Napisał(a): Gość -
czesc . fajna zabawa tylko sprzęt jeszcze troszke drogi . może masz jakies adresy gdzie można kupić taniej cały zestaw. piotr
czesc . fajna zabawa tylko sprzęt jeszcze troszke drogi . może masz jakies adresy gdzie można kupić taniej cały zestaw. piotr
Piotrek33 czesc . fajna zabawa tylko sprzęt jeszcze troszke drogi . może masz jakies adresy gdzie można kupić taniej cały zestaw. piotr
Wiesz, możesz skontaktować się z ludźmi z którejś szkółki, ja właśnie jestem po kursie w kitecenter i kilka osób było zainteresowanych własnym sprzętem na przyszły sezon i instruktorzy dawali namiary na znajomych, kogoś tam... z możliwością zakupu porządnego , choć używanego sprzętu.
Kitesurfing... tyle się o nim nasłuchałam od znajomych, że sama postanowiłam spróbowac. Nawet to, że nie potrafię pływać mi w tym nie przeszkodziło. To było niesamowite przezycie, o wiele ciekawsze i ekscytujące niż wszystkie bandżi razem wzięte :P
Ja słyszałem o jakichś nowych zawodach Cue & Emofix Kite Cup. Ponoć ma być nieźle. Słyszałem od znajomych. Trzeba by się tam wybrać i zobaczyć. :]
Też słyszałam. A właściwie to widziałam na stronie bo używam kropli Cue :]
Wkręciłam się nieźle w te zawody. Teraz zaczął się drug etap na Zegrzu i trzeba walczyć o kolejne punkty do klasyfikacji generalnej. Chcę wygrać kurs kitesurfingu!!!
Kitesurfing to smiech! Wezcie sie za windsurfing, to dopiero jazda!!!
Myślę, że najlepsze warunki na uprawianie kitesurfingu w Polsce są na Półwyspie Helskim. Wielu twierdzi, że mogą konkurować z warunkami w Egipcie. A dotrzeć o wiele łatwiej :)
Kitesurfing
Zgłoś do usunięcia | Link
wie ktos cos nowego?