Reklama

Klikanie na siebie aby być w czołówce autorów (175)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 299

Re: Klikanie na siebie aby być w czołówce autorów

Napisał(a): 0becny -

Zobaczyłem tekst i normalnie nie mogłem się powstrzymać ;o)))

Dziwi mnie ranking autorów tekstów w dziennikarstwie obywatelskim. Obserwuję od dłuższego czasu te same osoby w czołówce. Nie byłoby w tym nic aż tak dziwnego, gdyby nie to, że teksty tych osób cechują się małą poczytnością i z reguły brakiem komentarzy. Uważam, że niektórzy autorzy klikają sami na siebie.
Czy można mieć satysfakcję bycia wśród najlepszych, gdy klika się samemu na siebie ?

Co tam klikanie w siebie? Ja znam o wiele istotniejsze pytania a przykładem niech będzie takie:
Czy ważniejsze jest znać swoją wartość czy mieć uznanie internetowego środowiska?
Dla ścisłości zaznaczam że w cytowanym powyżej tekście widzę obie te rzeczy. I przekonanie o własnej wartości i to nawet większej niż konkurencja a tuż obok oburzenie że środowisko tego nie dostrzega obdarzając splendorem tych gorszych ;o)))

Normalnie sok! ;o))) Czuję że i mnie się tu jakiś większy szacunek należy i chyba ogniem i mieczem się o niego w końcu upomnę ;o) No chyba że do okazywania czołobitności przystąpicie niezwłocznie. Może wtedy okażę swą wielkoduszność i odstąpię od zaszlachtowania co bardziej uniżonych ;o)))

INTERIA.PL
« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Klikanie na siebie aby być w czołówce autorów