Kolejna miesięcznica PISu. (30)

Re: Kolejna miesięcznica PISu.
Napisał(a): papadopulos -
Napisał(a): rafal333 -
papadopulos Bardziej pasuje mi nazwa- Miesiącznica roczna..........A która to już, bo straciłem rachube po pierwszej 50 tce.
Napisał(a): ~gość -
papadopulos Bardziej pasuje mi nazwa- Miesiącznica roczna.......miesiączka
Napisał(a): Guest -
~gośćspotkanie menstruacyjne się mówi ...papadopulos Bardziej pasuje mi nazwa- Miesiącznica roczna.......miesiączka
Napisał(a): prowincjusz2 -
Napisał(a): Guest -
prowincjusz2 Oni będą ze smutkiem i żałoba w sercu wspominać ludzi zupełnie sobie obcych tak jak wpominają wszystkich co zginęli z Anną Jantar, jak ofiary Cesny, ofiary kopalnianych wybuchów i katowickiej hali... To są tacy dobrzy i współczujący ludzie.Ale wymiar współczucia jest proporcjonalny do odległości od koryta :P
Napisał(a): Laila44 -
GuestI dyskretnie zasłonięty flagami z godłem PiS-u.prowincjusz2 Oni będą ze smutkiem i żałoba w sercu wspominać ludzi zupełnie sobie obcych tak jak wpominają wszystkich co zginęli z Anną Jantar, jak ofiary Cesny, ofiary kopalnianych wybuchów i katowickiej hali... To są tacy dobrzy i współczujący ludzie.Ale wymiar współczucia jest proporcjonalny do odległości od koryta :P
Laila44 Coś nowego w mowie prezesa musi być bo było już tyle w jego mowie i jego przybocznych.Po prostu nie powinien TEN samolot w taką pogodę wystartować, nie lądować tam gdzie lądował, nic już nie wróci życia wszystkim tym co zginęli a teraz jeszcze Zmarłym będzie w imię prawa zakłócać się spokój wieczny, wieczny odpoczynek.Współczuję Rodzinom Zmarłych przeżywania jeszcze raz tej tragedii od nowa.Śledczy od Macierewicza napiszą raporty o rozkładzie zwłok, Macierewicz zbierze je w książkę i opublikuje i znowu będzie kasa.
Napisał(a): robertus66 -
GuestKiedy nastąpi u nich menopauza? Oby szybko, bo te spotkania menstruacyjne będą trwały, trwały...~gośćspotkanie menstruacyjne się mówi ...papadopulos Bardziej pasuje mi nazwa- Miesiącznica roczna.......miesiączka
Napisał(a): WOMAR1910 -
prowincjusz2..Ale tylko fanatycy pisowscy będą to czytać .Laila44 Coś nowego w mowie prezesa musi być bo było już tyle w jego mowie i jego przybocznych.Po prostu nie powinien TEN samolot w taką pogodę wystartować, nie lądować tam gdzie lądował, nic już nie wróci życia wszystkim tym co zginęli a teraz jeszcze Zmarłym będzie w imię prawa zakłócać się spokój wieczny, wieczny odpoczynek.Współczuję Rodzinom Zmarłych przeżywania jeszcze raz tej tragedii od nowa.Śledczy od Macierewicza napiszą raporty o rozkładzie zwłok, Macierewicz zbierze je w książkę i opublikuje i znowu będzie kasa.
Napisał(a): Lilith1 -
GuestCieczka u psów...~gośćspotkanie menstruacyjne się mówi ...papadopulos Bardziej pasuje mi nazwa- Miesiącznica roczna.......miesiączka
WOMAR1910Każdy pisowiec dostanie instrukcję, że zakup książki (bo czytać niewielu z nich umie) jest patriotycznym obowiązkiem i wystarczy.prowincjusz2..Ale tylko fanatycy pisowscy będą to czytać .Laila44 Coś nowego w mowie prezesa musi być bo było już tyle w jego mowie i jego przybocznych.Po prostu nie powinien TEN samolot w taką pogodę wystartować, nie lądować tam gdzie lądował, nic już nie wróci życia wszystkim tym co zginęli a teraz jeszcze Zmarłym będzie w imię prawa zakłócać się spokój wieczny, wieczny odpoczynek.Współczuję Rodzinom Zmarłych przeżywania jeszcze raz tej tragedii od nowa.Śledczy od Macierewicza napiszą raporty o rozkładzie zwłok, Macierewicz zbierze je w książkę i opublikuje i znowu będzie kasa.
Napisał(a): Kajetana -
Lilith1o tak to zdecydowanie najlepiej pasuje :DGuestCieczka u psów...~gośćspotkanie menstruacyjne się mówi ...papadopulos Bardziej pasuje mi nazwa- Miesiącznica roczna.......miesiączka
Kolejna miesięcznica PISu.
Napisał(a): WOMAR1910 -
Zgłoś do usunięcia | Link