Re: Koncert Madonny już 15 sierpnia!
Napisał(a): nestah -
Biletu jeszcze nie mam, ale koncertu nie mam zamiaru przegapić :) Uwielbiam Madonnę, za wszystko :D Liczę na to, że uda mi się kupić bilet za jakieś 2 miesiące, kiedy będę przy kasie. Nie wiem czy można dostać bilet jakimś innym kanałem...
Napisał(a): Gość -
Wiesz, obawiam się, że za dwa miesiące to będzie troszeczkę ciężko ze zdobyciem biletu, chyba, że po znacznie wyższych cenach u tych co na sprzedaży biletów zarabiają. Jest jeszcze inna opcja - Allegro zorganizowało konkurs, w którym do wygrania jest właśnie bilet na koncert, z tym, że można również wejść na próbę. Na madonna.allegro.pl są opisane wszystkie szczegóły.
Dzięki za info :) ale widzę, że tych wejściówek bilet+ próba jest tylko 10. Na szczęście podwójnych. :D Pozostałe to same bilety...
Nie mam pomysłu na strój dla Madonny, a to musi być coś nieziemskiego! Bierzesz udział w konkursie?
Zamierzam wciąć, tylko na razie mi pomysłów brakuje, fajnie byłoby przedostać się chociaż do drugiego etapu. Jak przygotowałabyś projekt takiego stroju?
Ja zrobilam projekt na kartce a potem zrobilam zdjęcie i zretuszowałam w photoshopie :) Najdłużej zajęło mi wymyślenie czegoś ciekawego...ale konkurs super! Lubię takie rysowanie! I nagroda jedyna i niepowtarzalna. Może mi się uda :D Ale sekretu nie zdradzę, bo nie chcę zbyt dużej konkurencji ;) A termin zgłaszania projektów miija w piątek.
Bardzo ciekawy pomysł ;-)
Ja chciałem właśnie ręcznie narysować, a później zeskanować obrazek.
Ale zobaczymy jak to wyjdzie mi w praktyce.
Projekty już wiszą i można głosować. Jak widać wielu po prostu narysowało coś na kartce papieru, potem zdjęcie, jpg i wysłane :) Są chyba 3 stroje uszyte albo zmodyfikowane, ale jest nawet rysunek, w którym chciałabym zobaczyć Madonnę. :)
Pytanko: czy jeśli zagłosuje na wybrany projekt to mogę wygrać bilet na Madonnę?
Bilety można wygrywać za wysyłanie smsów w loterii, szczegóły widoczne są tutaj:
http://madonna.allegro.pl/#/lottery
Są one losowane każdego dnia.
Jeśli chodzi o głosowanie na projekty to również można wygrać bilecik:
http://madonna.allegro.pl/#/contest21
z tym, że losowanych jest 10 biletów w jednym dniu tygodnia
Wychodzi na to, że większe szanse na wygraną ma się głosując na projekty strojów dla Madonny :) To chyba jedyny konkurs, w którym można zdobyć wejściówki na ten koncert.
Koncert Madonny już 15 sierpnia!
Zgłoś do usunięcia | Link
Zbliża się data wielkiego koncertu Madonny. Osobiście nie mam biletu i jakoś wielkich perspektyw na jego zdobycie, ale mam nadzieję, że uda mi się ujrzeć konkurs za pośrednictwem jakieś stacji telewizyjnej. Nie wiecie może czy ktoś planuje transmisję na żywo? Macie już bilety?