Re: konkursy na Facebooku
Napisał(a): Gość -
I tak i tak, dla rozrywki, dla nagrody - zależy od konkursu, czasem można to połączyć :) Mi się kiedyś udało wygrać bilety do kina i zabieg kosmetyczny. A Ty czego szukasz zabawy czy nagród? bo znam sporo konkursów :)
Czasami można wygrać obiad w restauracji. Tylko należy wiedzieć, które lubić. :)
Ja łypie na nagrody hehehe tak dla samego grania to wolę z mężem w domino pograć :) Oczywiście marzeniem jest duuuża kasa, ale iPadem nie pogardzę :) a obiadkiem w restauracji również. Znacie coś ciekawego? Zdradzicie konkurencji? :)
To może na początek ja dodam coś zabawnego - ale konkurs i można wygrać bilety do kina, IPada 2 albo Asusa. Konkurs jest tu http://www.facebook.com/antek.soplica?sk=app_158816314213273 każdy dostaje problem natury wiejskiej albo miejskiej i poprzez zapraszanie znajomych (którzy teoretycznie maja problem rozwiązać) zdobywa punkty - kto ma więcej wygrywa. Ale! można glosować na siebie wzajemnie :)
"Hipernowoczesny azjatycki serwer odmówił współpracy, jak jest „HELP” po koreańsku?" o matko . . . . kurczę nie wiem czy mam szansę. Niektórzy na FB mają po 1000 znajomych, a tu o zapraszanie chodzi. Dobrze rozumiem?
hehe nie wiem jak jest Help po koreańsku ale wiem, że musisz wysyłać właśnie takie wysyłanie prośby o pomoc do znajomych - którzy klikają pomagam a ty zbierasz punkty :)
Ale tak na prawdę nie musisz mieć tego tysiąca znajomych bo tam każdy klika na siebie nawzajem, taka pomoc sąsiedzka :)
Ja ostatnio zgarnęłam bilety do kina w http://www.facebook.com/Heyah?sk=app_217205988352671 :)
A ja mam pytanie od tej Soplicy i konkursu - czy tam te bilety do kina to dostają najlepsi czy losowo? :)
Główna nagroda to Asus Lamborghini i iPad, a te bilety do kina to chyba dla tych co są najaktywniejsi w danym tygodniu, czyli pomogli największej liczbie osób, itp. Tak mi się wydaje.
konkursy na Facebooku
Zgłoś do usunięcia | Link
Dziewczyny bierzecie w ogóle udział w takich konkursach? Jeżeli tak to dla rozrywki czy tylko i wyłącznie dla nagród? Znacie jakieś?