Re: Korzystacie jeszcze z Naszej-klasy lub Facebooka?
Napisał(a): Gość -
ja juz rok temu skasowalem i nk i fb i dobrze mi z tym, na co mi to
Napisał(a): bogumila -
no to jest głupota i podglądanie czyjegoś życia :)
korzystam na nk z konta mojego psa do szpiegowania , mam konto na fejsie ale tak tam czasem wpadam na przeszpiegi , czasem kogoś zagadnąc , coś poczytac , jestem zdania że jak się za dużo nie wymaga to się można mile zaskoczyc
Na WSTYDbook nigdy nie mialem konta bo to idiotyczne. Na 'nk' mialem na poczatku gdy zblizala sie rocznica matury ale i tak malo ludzi spotkalo sie po 20 latach. Nie wchodze już.
Mieszkałem w różnych krajach, większość znajomych w realu mieszka setki, tysiące kilometrów od mnie. Do niektórych piszę maile, do innych dzwonię, do jeszcze innych odzywam się na facebooku. Nic w tym złego.
Napisał(a): sima -
Ja nigdy nie mialam konta ani na Nk ani na Fb, osobiście uwazam przynależność do takich społeczności za żałosne,ale kazdy mysli jak chce,teraz widze ze większosc moich znajomych mówi że skasowala konto więc świetne czasy nk i fb to juz chyba przeszłość, Tak jak ktos napisał wolę mieć kilku szczerych przyjaciół w realnym zyciu niż ogladać i komentować życie innych, ktorych wcale nie zawsze darzę sympatią.
Byłem ciekaw, kto pyta, sprawdziłem i myslę, że to pytanie spowodował jakiś zawód, niespełnione nadzieje lub oczekiwania.
Wszystko zależy od tego co chcemy osiagnąć.
Ja korzystam z nk i jestem zadowolony. Znalazłem wielu znajomych z dawnych lat.
Wymieniamy się informacjami i wrażeniami z przeszłości i tereźniejszości.
Czas szybko płynie, więc wspomnienie minionych lat i plany na przyszłość mogą być powodem zadowolenia i dobrą okazją do wymiany doświadczeń.
Od nas zależy co o sobie napiszemy, co powiemy i jakie będą tego konsekwencje.
Wszytstko zależy od wyczucia sytuacji i zaufania do ludzi.
Napisał(a): ZgryzliwyTetryk -
fb dobra rzecz....mozna pograc w cos ze znajomymi itp... internet nie wyklucza realnych znajomosci i przyjazni
Napisał(a): darka73 -
parasolka
A wy? Korzystacie z takich serwisów? Po co?
Nie korzystam...miałam fb, przez miesiąc (nawet niecały)
usunęłam...jakoś mnie to, nie interesowało.
Korzystacie jeszcze z Naszej-klasy lub Facebooka?
Zgłoś do usunięcia | Link
Przez chwilę miałam konta i na Naszej-klasie, i na Facebooku. Skasowałam to Naszej-klasie, gdy zobaczyłam, że znajomi uciekają z niej na Facebooka. Ale teraz widzę, że coraz więcej ludzi ucieka również z Facebooka, bo boją się o prywatność, no i nie chcą kontaktować się ze swoimi przyjaciółmi jedynie przez internet, a takie serwisy sprowadzają przyjaźń do oglądania nawzajem swoich zdjęć i lajkowania statusów. Chyba w końcu ja też skasuję swoje konto... Wolę mieć 5 dobrych przyjaciół "w realu" niż 250 "friendsów" w internecie.
A wy? Korzystacie z takich serwisów? Po co?