Re: Kro gra zwas w siatkę?
Napisał(a): Gość -
Tak, ja gram w siatkę :-) Tylko, że mam 28 lat i 190 cm wzrostu. Na Twoim miejscu zacząłbym od zakupu dobrej piłki i jakichś odpowiednich butów + oczywiście bawełniany tshirt i spodenki. Ja takie rzeczy tanio kupuję na tanisport.pl, jeśli musisz sobie zafundować takie rzeczy tylko z kieszonkowego, to tam byłoby dobrze, bo tanio. Musisz pić dużo mleka, dobrze się odżywiać, żeby mieć siłę na treningi. pozdro dla młodego ziomka ;-)
Ja też gram w siatkówke i mam 13 lat. Jestem na pozycji libero bo do tego nie trzeba byc wysokim a taka nie jestem.:P Ale jak gram w siatkówke to czuje się super, czuje ze sie w tym spelaniam ale nie jestem pewna czy tak niskiego zawodnika będą chcieli w jakieś drużynie. Mam 154cm. Ostatnio kupiłam sobie piłke Mikasy. Rozmiar damska 4. ale nie wiem czy to dobra piłka. Ale gra mi sie nia świetnie. Proszę napiszcie co sądzicie.
Dzięki za rady, ale jeszcze jedno jestem dziewczyną :)
dziweczyna gra w siatke mhmm żadko spotykane:)
gulason695 a co cię tak dziwi, przecież dziewczyny też grają w siatke :P
Ja gram bo się tym interesuje i mam dobry wzrost
xoxoaga
Napisał(a): decorr -
Dziwne to zdziwienie, bo dziewczyny nie rzadziej od facetów grają w siatkę.
ja tez gram w siatke
najczescierj jako rozgrywajacy i wzoruje sie na grzgorzu łomaczu
ja gram ;d
jak narazie srodkowa, chociaz wzrost na to nie wskazuje < 172 > . Jednak nie tylko to sie liczy ;)
Skacze np wysoko ;p
ale i tak od nastepnego sezonu najprawdopodobniej wskocze na przyjecie :)
A i 14 lat mam :D
Ja podobnie jak koleżanka zainterpretowana z początku grałam na środku, chociaż mój wzrost na to nie wskazuje :D 176cm, aktualnie kiedy mam 18 lat :) następnie było rozegranie-co w ogóle było nieporozumieniem jak dla mnie, ale tak pani sobie zażyczyła...w sumie nie było tak źle ;) a teraz już gram na przyjęciu :) i na tej pozycji czuję się najlepiej
Kro gra zwas w siatkę?
Zgłoś do usunięcia | Link
Gracie może w siatke ? Na jakiej pozycji ? Na kim się wzorujesz?(polski zawodnik) czy pomaga ci twój wzrost ?
Ja gram , na pozycji atakującego, mój wzrost mi pomaga mam 13 lat i wzrost 176cm to chyba dobrze ?