Re: Ksiądz Natanek dostał Suspensę Co wy na to?
Napisał(a): SzybkiBadacz -
O jejku ! To okropne ! Jakaż to straszna kara !! Módlmy się o siłę dla (przyszłego)świętego Natanka ! Amen.
Wi może ktuś jaki był tytuł rozprawy dochtorskiej dochtora Natanka ? Chwalmy Pana !
Napisał(a): jechowa52 -
GrimKenobi Dziś(01.02.2012) możemy przeczytać na stronie 7 w Super Expresie nr.26(6309) że ks. Natanek zosał zawieszony w obowiązkach. Z jakich powodów przeczytacie w artykule albo na stronie www.diecezja.pl/dekrety/2650-kara-suspensy-dla-ks-dra-hab-piotra-natanka
Co o tym sądzicie? Czy to słusznie czy nie? czy nastąpi rozłam kościoła?
I nad czym tu się rozwodzić !
Natanek jest chory psychicznie,
Nie określę jego choroby psychicznej, bo nie jestem psychiatrą, ale nie trzeba być psychiatrą, by zauważyć chorobę wymalowaną na jego gębie.
Chce by królem Polski został Jezus, ojezusmaria !!!
Jezus powinien, według niego, rządzić Polską i być w opozycji wobec Jej Królewskiej Mości Eli Drugiej.
Uważa, Natanek uważa, że jak Jezus zostanie królem, to wszyscy Polacy będą milionerami i mrozu nie będzie....
Słusznie uważa !! Wyobrażacie sobie, by w królestwie Jezusa byli bezdomni, głodni, chodzący z gołymi dupami ???
Ja sobie nie wyobrażam !!!
Natanek ma nie dużo czasu, by intronizować Jezusa, następnego po Poniatowskim, jego czas jest ograniczony dzisiejszą datą a datą jego pojmania i osadzenia w Tworkach, albo w Kobierzynie.
Pozdrawiam, dyrektor ośrodka w Kobierzynie koło Łagiewnik krakowskich o imieniu jechowa52
To Ja pisałem.... jechowa52
Napisał(a): GrimKenobi -
jechowa52GrimKenobi Dziś(01.02.2012) możemy przeczytać na stronie 7 w Super Expresie nr.26(6309) że ks. Natanek zosał zawieszony w obowiązkach. Z jakich powodów przeczytacie w artykule albo na stronie www.diecezja.pl/dekrety/2650-kara-suspensy-dla-ks-dra-hab-piotra-natanka
Co o tym sądzicie? Czy to słusznie czy nie? czy nastąpi rozłam kościoła?I nad czym tu się rozwodzić !
Nie określę jego choroby psychicznej, bo nie jestem psychiatrą, ale nie trzeba być psychiatrą, by zauważyć chorobę wymalowaną na jego gębie.
Jezus powinien, według niego, rządzić Polską i być w opozycji wobec Jej Królewskiej Mości Eli Drugiej.
Uważa, Natanek uważa, że jak Jezus zostanie królem, to wszyscy Polacy będą milionerami i mrozu nie będzie....
Słusznie uważa !! Wyobrażacie sobie, by w królestwie Jezusa byli bezdomni, głodni, chodzący z gołymi dupami ???
Natanek ma nie dużo czasu, by intronizować Jezusa, następnego po Poniatowskim, jego czas jest ograniczony dzisiejszą datą a datą jego pojmania i osadzenia w Tworkach, albo w Kobierzynie.
Pozdrawiam, dyrektor ośrodka w Kobierzynie koło Łagiewnik krakowskich o imieniu jechowa52
A widzisz jest o czym dyskutować bo chyba KK chce się odciąć od różnej maści oszołomów... więc być może chce się zreformować, albo zauważył duże zagrożenie. Dodam iż uczestniczenie w mszach Natanka jest zagrożone ekskomuniką z kościoła katolickiego. I to jest oficjalne stanowisko KrK
Poważnie ? No to zobaczymy czy ekskomunikują choć 1 osobę. To jest szopka, Kolego, na zasadzie "udajemy że coś robimy, a oni udają że się tym przejmują". Szopka, jak cały KrK.
SzybkiBadacz Poważnie ? No to zobaczymy czy ekskomunikują choć 1 osobę. To jest szopka, Kolego, na zasadzie "udajemy że coś robimy, a oni udają że się tym przejmują". Szopka, jak cały KrK.
Dziwisz tak powiedział, że osoby uczestniczące w mszach, spowiadające się itd. u księdza Natanka zostaną Ekskomunikowane z kościoła katolickiego.
Ale najbardziej śmieszne są jego grzechy. A co mi tam przytoczę je:
1. Upolitycznieni Królestwa Chrystusa
2. Tworzenie własnej sekty
3. Wiara magiczna w kult Maryi, aniołów i świętych ks. Natanka odbiega od zdrowej pobożności, co odwraca uwagę od prawdy o zbawieniu przez Jezusa Chrystusa.
4. Rzucanie klątw.
GrimKenobijechowa52GrimKenobi Dziś(01.02.2012) możemy przeczytać na stronie 7 w Super Expresie nr.26(6309) że ks. Natanek zosał zawieszony w obowiązkach. Z jakich powodów przeczytacie w artykule albo na stronie www.diecezja.pl/dekrety/2650-kara-suspensy-dla-ks-dra-hab-piotra-natanka
Co o tym sądzicie? Czy to słusznie czy nie? czy nastąpi rozłam kościoła?I nad czym tu się rozwodzić !
A widzisz jest o czym dyskutować bo chyba KK chce się odciąć od różnej maści oszołomów... więc być może chce się zreformować, albo zauważył duże zagrożenie. Dodam iż uczestniczenie w mszach Natanka jest zagrożone ekskomuniką z kościoła katolickiego. I to jest oficjalne stanowisko KrK
Jeżeli uzmysłowimy sobie, że KK jest największym oszołomem wszechczasów, to wtedy uzmysłowimy sobie, jakim małym pikusiem jest ten przyszły pacjent zakładu zamkniętego. (Nie chodzi mi o Bawarczyka, tylko o Natanka )
Biedny Natanek powiela głoszone głupstwa KK, potęguje je.... Gdyby nie Kościół, nie mielibyśmy Natanków tragicznie oderwanych od rzeczywistości.
Natanek jaki jest, taki jest, ale jest mimo wszystko produktem KK i nic na to nie poradzimy.
Tępić trzeba źródło głupoty, w tym wypadku KK, Natanek jest tylko cofką, echem tego zbrodniczego systemu, więc dajmy mu spokój, nim niech zajmą się farmakolodzy.
jechowa52 ..... nim niech zajmą się farmakolodzy, oczywiście ci od psychotropów, chciałem dodać
jechowa52GrimKenobijechowa52GrimKenobi Dziś(01.02.2012) możemy przeczytać na stronie 7 w Super Expresie nr.26(6309) że ks. Natanek zosał zawieszony w obowiązkach. Z jakich powodów przeczytacie w artykule albo na stronie www.diecezja.pl/dekrety/2650-kara-suspensy-dla-ks-dra-hab-piotra-natanka
Jeżeli uzmysłowimy sobie, że KK jest największym oszołomem wszechczasów, to wtedy uzmysłowimy sobie, jakim małym pikusiem jest ten przyszły pacjent zakładu zamkniętego. (Nie chodzi mi o Bawarczyka, tylko o Natanka )
Biedny Natanek powiela głoszone głupstwa KK, potęguje je.... Gdyby nie Kościół, nie mielibyśmy Natanków tragicznie oderwanych od rzeczywistości.
Natanek jaki jest, taki jest, ale jest mimo wszystko produktem KK i nic na to nie poradzimy.
Tępić trzeba źródło głupoty, w tym wypadku KK, Natanek jest tylko cofką, echem tego zbrodniczego systemu, więc dajmy mu spokój, nim niech zajmą się farmakolodzy.
Owszem jest jest jak piszesz. Natanek to produkt KK jak Biladen był produktem CIA. Ale nie uważasz za śmieszne gdy twórca mówi swojemu nie udanemu produktowi... "hola hola my się do Ciebie nie przyznajemy" a ludzi, którzy za nim poszli chce wydalać ze swojej wspólnoty? Wiesz to nie o Natanka chodzi a o podwójną moralność. Natanek wyleciał a Rydzyk grzeje cztery litery w kościele.
Ksiądz Natanek dostał Suspensę Co wy na to?
Zgłoś do usunięcia | Link
Dziś(01.02.2012) możemy przeczytać na stronie 7 w Super Expresie nr.26(6309) że ks. Natanek zosał zawieszony w obowiązkach. Z jakich powodów przeczytacie w artykule albo na stronie www.diecezja.pl/dekrety/2650-kara-suspensy-dla-ks-dra-hab-piotra-natanka
Co o tym sądzicie? Czy to słusznie czy nie? czy nastąpi rozłam kościoła?