Re: Książka na Walentynki
Napisał(a): apacz -
Moja zona kolego to jest "molem ksiazkowym" czyta jedna ksiazke dziennie! Dzis na obiad bedzie pizza ze sklepu :-( . Wczoraj byly kolduny (takie male pierogi) bardzo duzo czasu zajmuje ich zrobienie. Ale co tam zrobili je jacys litwini :-)
Napisał(a): apacz -
Benabar Moja dziewczyna jest prawdziwym molem książkowym i czyta co najmniej 6 książek w miesiącu. Chciałbym jej z okazji Walentynek kupić w związku z tym jakąś książkę, która będzie wyjątkowa. Ciężko mi okreslić, czego jeszcze nie czytała, bo wydaje się, że czyta wszystko co wpadnie w jej ręce. Może coś z klasyki, do czego się powraca? Poradźcie coś. Dzięki.
Cos z klasyki? Moze Koran penie nie czytala...
Napisał(a): Gość -
Carlos Ruiz Zafon "Cień wiatru"
Polecam Alexandra Potter - Kim jest ta dziewczyna? Nie jest to klasyka, ale książka mnie wciągnęła, albo Cristina Sanchez- Andrade- Coco :)
Polecam bajko -pisarstwo o Azjatach z przed 2000 lat zwane ,pismo święte'
Książka na Walentynki
Zgłoś do usunięcia | Link
Moja dziewczyna jest prawdziwym molem książkowym i czyta co najmniej 6 książek w miesiącu. Chciałbym jej z okazji Walentynek kupić w związku z tym jakąś książkę, która będzie wyjątkowa. Ciężko mi okreslić, czego jeszcze nie czytała, bo wydaje się, że czyta wszystko co wpadnie w jej ręce. Może coś z klasyki, do czego się powraca? Poradźcie coś. Dzięki.