Re: Która plaża najczystsza ?
Napisał(a): Gość -
może już trochę późno na odpowiedź, ale na przyszły rok polecam małą miejscowość Dębki, gdzie jest piękna, szeroka plaża z jasnym piaskiem; idealne miejsce na wakacje z dziećmi :D
Cześć... ja też Polecam Dębki w Pomorskim. Byłem, wiem że są czyste :)
Dla mnie najczystsza plaza jest w Kołobrzegu (to Zachodniopomorskie :( ), a z Pomorskiego to Łebę miło wspominam
Sezon się jeszcze nie zaczął, ale też już myślę o wyjeździe nad morze - chyba w tym roku chciałabym odwiedzić Jastrzębią Górę, bo znajomi jeżdżą tam od jakiegoś czasu (dokładnie do hotelu Primavera) i za każdym razem wracają bardzo zadowoleni :) A hotel jest tuż nad morzem, to spory plus :)
Ustka, Ustka i jeszcze raz Ustka. Minus- mało parkingów, reszta to juz same plusy: czysta woda, szeroka piaszczysta plaża, świetna promenada i wogóle fajne, klimatyczne miasteczko:)
Tylko Wyspa Sobieszewska
Nie wiem czy najczystsza, ale zdecydowanie jedna z najgorętszych tego lata :D Ostatni weekend spędziłem na plaży w Dębkach przy kontenerze Heyah. Nie spodziewałem się, że mogło być aż tak dobrze :P Pozdrowienia dla DJ-ów i organizatorów Heyah Bardziej Dębki - to lubię :D
Świbno... jeśli chodzi o spokój i czystość ;)
Również byłam w Dębkach na imprezie Heyah! Nie ma lepszej plaży w Polsce, a na pewno nie w te wakacje :D Ukłony dla Heyah za zorganizowanie tak fajnych wakacji nad morzem z drinkami, imprezami i konkursami. Gdybym jeszcze wygrała te 2 tysiące, fiu fiu by było :)
Która plaża najczystsza ?
Zgłoś do usunięcia | Link
Gdzie najlepiej wybrać się na wakacje?