Reklama

Która stacja telewizyjna jest najlepsza? (25)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 100

Która stacja telewizyjna jest najlepsza?

Napisał(a): Gość -

Każda ze stacji telewizyjnych ma własną ramówkę, która dociera do jednych, a do innych nie. Niektórzy wolą oglądać sport, inni telenowele, a jeszcze inni informacje. Wiadomo, nie każdemu idzie dogodzić. Niemniej jednak zastanawiam się, która stacja telewizyjna jest według Was najlepsza?

Kto ma według Was najlepsze serwisy informacyjne, a kto najgorsze?

Która stację lubicie oglądać?

Co poradzilibyście innym stacjom, abyście chętniej je oglądali?

INTERIA.PL

Re: Która stacja telewizyjna jest najlepsza?

Z tych ogólnodostępnych stacji uważam, że solidny jest TVN, w którym najbardziej lubię programy "Dzień dobry TVN", "Kuba Wojewódzki" i "Szymon Majewski Show". Obaj Ci panowie są po prostu nie do przebicia;). Bardzo lubię też Ale kino!, TVP Kulturę i BBC.

Napisał(a): ZdW16NS -

Lubiłem POLSAT, ale po tym jak sie ostatnio "uwiarygadnia" programrm red.IBISZA pt. MILION na 74-20 to zaczynam miecć wątpliwosci. Dlaczego tak poważna telewizja promuje sie w taki niepoważny sposób ? Może w tym szleństwie jest metoda, wszak naiwnych nie sieją .... ale ja dziękuję za tak prezentowana solidność i wiarygodność.
PS. Tak TVP Kultura, Historia, Polonia podobają mi się.

Zgadzam się TVP Kulltura, TVP Historia - to najciekawsze propozycje z naszego podwórka. Poza tym Nat Geo HD, Animal Planet HD, Discovery Historia. Pominąłem kanały filmowe i serialowe.

Napisał(a): robertag -

Z ogólnodostępnych to TVP kultura, Discovery, czasem coś ciekawego leci na TVNie.
Z kodowanych to HBO, ciekawe filmy, seriale o dobrych budżetach (Gra o tron i niedługo Rodzina Borgiów).
Z informacyjnych to BBC, TVP Info.

Napisał(a): modniaczkowa -

Ja ogladam te stacje na ktorych jest w danej chwili cos ciekawego.Ale najczesciej ogladam TVN, Polsat.Jak ktos wczesniej wspomnial,rowniez uwielbiam programy Kuby Wojewodzkiego,jest blyskotliwym,fajnym,inteligentnym (wbrew pozorom) facetem.Podobno tak sie zachowuje na potrzeby programu,bo w rzeczywistosci,prywatnie jest zupelnie innym czlowiekiem.Majewskiego mhh... nie powiem,ze lubie,czasami ogladam z ciekawosci jakich bedzie mial gosci.Lubie W-11,Detektywow,Na wspolnej,Prosto w serce (tak sobie),Uwaga.W Polsacie Trudne sprawy,Dlaczego ja,Interwencje i jeszcze inne,ale przeciez nie bede wszystkiego wymieniac.A zreszta kazdy oglada to co najbardziej lubi.Jeden sport,drugi kabarety.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Która stacja telewizyjna jest najlepsza?