Reklama

kTORY TELEFON LEPSZY? (82)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 202

kTORY TELEFON LEPSZY?

Napisał(a): Gość -

Mam problem, niedlugo przedluzam umowe i mam kilka super zaoferowanych telefonow i nie wiem na ktory sie zdecydowac pomozecie?

-Nokia N97 mini
- iphone3gs 8gb
-iphone4 16/32gb
-samsung omnia pro
-nokia e72
-nokia c3
-samsung i900 galaxy s
czy - sony ericsson xperia x10????

INTERIA.PL

Re: kTORY TELEFON LEPSZY?

może tak na początek: na czym Ci najbardziej zależy w telefonie?
Wolisz modele dotykowe z pojemnościowym wyświetlaczem, czy oporowym, z wirtualną klawiaturą czy raczej qwerty.
Ma to być telefon muzyczny jak np. Xperia X10, czy może bardziej biznesowy, jak choćby popularna obecnie Nokia N8, która przykładowo Orange w planach optymalnych za złotówkę oferuje.
I ciągle zresztą, w spotach telewizyjnych z rozmowami obrotnymi promuje.

No właśnie, najlepiej najpierw odpowiedzieć sobie do czego ten telefon miałby Ci służyć. Ciekawie prezentuje się Xperia X10 i zapewne byłby to dobry wybór. Technicznie jest naprawdę zadowalająca, zresztą jej zastosowań nie da się wypisać w jednym zdaniu. Przeczytaj sobie artykuł, dobrze opisany ten model i masz nawet filmik:

http://twojaera.pl/artykul,544,sony_xperia_x10,testy,1.html

Polecam Samsunga Omnię Pro, chociaż teraz wezmę sobie jeszcze Nokię C 3 w Heyah, bo o i tak korzystam tam z oferty telefon bez związku, więc mogę mieć ją za groszę.

Nokie z serii N, są dość dobre. N97, czy wspominana wcześniej N8 (w taryfach firmowych Orange), na pewno są godne uwagi. Warto też się zastanowić, nad HTC Wildfire, która m.in w ofercie dopasowanej pomarańczowego operatora jest udostępniana, w nietypowych (że się tak wyrażę) abonamentach.

O jakich abonamentach mówisz? Bardziej niż na telefonie zależy mi na dobrych, korzystnych stawkach, a te w Orange nie wypadają zbyt kolorowo. Masz jakieś inne informacje?
Potrzebuję tanich rozmów do UE, (ale taniej niż w Heyah nie widziałem jeszcze) taniego internetu i tanich rozmów do wszystkich. O podwójnym nie mówię, bo nie mam co oczekiwać, chociaż przydałoby się, ale takie rzeczy tylko w Erze i Heyah.

Napisał(a): bluemann23 -

Nie widze tutaj wymienionego telefonu -KP500 COOKIE ? W sumie jesli chodzi o cene to jest w Twoim przedziale zaproponownych telefonów,a on sam jest naprawde fajny zwłaszcza jesli szukasz dotykowego.
Mnie on odpowiada chociazby ze względu na zzytelny wyświetlacz i jego wielkość(3") oraz intuicyjne menu.

bluemann23 Nie widze tutaj wymienionego telefonu -KP500 COOKIE ? W sumie jesli chodzi o cene to jest w Twoim przedziale zaproponownych telefonów,a on sam jest naprawde fajny zwłaszcza jesli szukasz dotykowego.
Mnie on odpowiada chociazby ze względu na zzytelny wyświetlacz i jego wielkość(3") oraz intuicyjne menu.

Jeśli chodzi o Cookie telefon, który od dłuższego czasu jest już na rynku, ale jego paramerty są bardzo dobre tak jak wspomniałeś ma 3 calowy dotykowy wyświetlacz 240x400 , który wyróżnia aż 256 tys. kolorów, warto też podkreślić że ma też 3 Mpix aparat, jak na "weterana" na rynku osiągi ma dobre.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: kTORY TELEFON LEPSZY?