Reklama

Który z telefonów wybrać? (6)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 1

Który z telefonów wybrać?

Napisał(a): Gość -

Ten temat przewija się ostatnio bo forach internetowych, ale w sumie nie potrafię zdecydować który wybrać.
Chcę wstąpić do Heyah Mix i zastanawiam się nad Samsungiem Avilą a Samsungiem Delphi.
Jeżeli chodzi o moje wymagania w telefonie to: niezła jakość zdjęć, sporo pamięci no i wygoda w pisaniach sms. Wzięłabym Avilę, ale boję się że ciężko będzie mi się przyzwyczaić do ekranu dotykowego. Nie chciałabym żeby zaczęło mi brakować klawiatury fizycznej. Co proponujecie?

INTERIA.PL

Re: Który z telefonów wybrać?

Napisał(a): nestah -

Z tego co widze, delphi ma aparat 2mpx, avila- 3mpx. Pamięć telefonu możesz zawsze poszerzyć dzięki kartom microSD. Jesli chodzi o Twoje obawy związane z ekranem dotykowym- wydaje mi się, że prędzej czy później to właśnie będzie norma, więc lepiej oswoić się wcześniej, niż później ;) Zresztą, używanie panelu dotykowego tak naprawdę niewiele będzie się różnić od używania tradycyjnej klawiatury. Parametry przemawiają za Avilą.

Chyba jednak wybrałbym na Twoim miejscu Avilę. A na pewno zrobiłbym tak: wszedłbym na stronę sklepu internetowego, gdzie są telefony są najtańsze (electro.pl), porównałbym kilka modeli i wybrał ten, który najlepiej mi się kalkuluje. A w ogóle jeżeli kupujesz telefon na własną rękę, to tak na prawdę zyskujesz na tym. Możesz przecież wziąć na raty, a opłaty za kartę są przecież symboliczne.

Nie miałem co prawda Avilli ale słyszałem dużo złego o tym telefonie, więc tez bym nie polecał. Ja tam sobie kupiłem LG ku990 na kartę i jestem zadowolony, choć też czytałem o nim nieprzychylne opinie (ale pozytywnych było więcej więc zaryzykowałem i teraz nie żałuję :P).

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Który z telefonów wybrać?