Reklama

Który z telefonów wybrać? (6)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 1

Który z telefonów wybrać?

Napisał(a): Gość -

Ten temat przewija się ostatnio bo forach internetowych, ale w sumie nie potrafię zdecydować który wybrać.
Chcę wstąpić do Heyah Mix i zastanawiam się nad Samsungiem Avilą a Samsungiem Delphi.
Jeżeli chodzi o moje wymagania w telefonie to: niezła jakość zdjęć, sporo pamięci no i wygoda w pisaniach sms. Wzięłabym Avilę, ale boję się że ciężko będzie mi się przyzwyczaić do ekranu dotykowego. Nie chciałabym żeby zaczęło mi brakować klawiatury fizycznej. Co proponujecie?

Post reklamowy INTERIA.PL
INTERIA.PL

Re: Który z telefonów wybrać?

Napisał(a): nestah -

Z tego co widze, delphi ma aparat 2mpx, avila- 3mpx. Pamięć telefonu możesz zawsze poszerzyć dzięki kartom microSD. Jesli chodzi o Twoje obawy związane z ekranem dotykowym- wydaje mi się, że prędzej czy później to właśnie będzie norma, więc lepiej oswoić się wcześniej, niż później ;) Zresztą, używanie panelu dotykowego tak naprawdę niewiele będzie się różnić od używania tradycyjnej klawiatury. Parametry przemawiają za Avilą.

Chyba jednak wybrałbym na Twoim miejscu Avilę. A na pewno zrobiłbym tak: wszedłbym na stronę sklepu internetowego, gdzie są telefony są najtańsze (electro.pl), porównałbym kilka modeli i wybrał ten, który najlepiej mi się kalkuluje. A w ogóle jeżeli kupujesz telefon na własną rękę, to tak na prawdę zyskujesz na tym. Możesz przecież wziąć na raty, a opłaty za kartę są przecież symboliczne.

Nie miałem co prawda Avilli ale słyszałem dużo złego o tym telefonie, więc tez bym nie polecał. Ja tam sobie kupiłem LG ku990 na kartę i jestem zadowolony, choć też czytałem o nim nieprzychylne opinie (ale pozytywnych było więcej więc zaryzykowałem i teraz nie żałuję :P).

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Który z telefonów wybrać?