Reklama

KULTURA KOMENTARZY (1245)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 2198

Re: KULTURA KOMENTARZY

Napisał(a): kitekprawdziwy -

gość Jako humanista po UW też się zastanawiam, czy Rollins skończył jakąkolwiek szkołę średnia. O studiach technicznych to on może sobie pisać na Berdyczów.
Fizyk tak prosto to wytlumaczył, że naprawdę tylko skończony matoł by nie zrozumiał.
Zdaje się, że tu więcej takich dorabiaczy dyplomów jest. Co to daje popisywanie się wykształceniem jak z postów wynika, że go się nie ma? Podobnie ten kitek.
Z całej tej korespondencji jasno wynika, że on żadnym ratownikiem nie może być bo nie wie, że musi mieć uprawnienia. To tak jakby pilot był zdziwiony, że do latania potrzebna jest licencja.
Żenujące towarzystwo tu bywa. Ani to wiedzy nie ma ani kultury dyskusji. Za to pieniactwo klasy pierwszej (podstawowej). To jakiś rodzaj samopromocji? A płcą za prezentowanie glupoty na publicznych forach? Bo może to jest tego przyczyną? Co też ludzie robią z biedy, aż żal patrzeć.
Pozdrawiam tych za i przeciw.
Human UW

Przestałeś się już podawać za prezesów? Jesteś ja rosówka: nie wiadomo gdzie dupa, gdzie głowa. W przypadku takiej logiki nie ma to znaczenia. Nie pracowałem nigdy w zawodzie ratownika medycznego, bo jestem pielęgniarzem, ergo: moje uprawnienia są wyższe. Ty wymyśliłeś sprawę z ratownikiem medycznym. Ja tego nigdy nie napisałem. Jeżdżąc w karetce jest się RATOWNIKIEM, bez względu na zawód: lekarz, pilot, rarownik medyczny (zawodowy), kierowca wszyscy stanowią zespół RATOWNIKÓW. Poza tym, co ci napisałem, ale jak wszystko, na co nie potrafisz odpowiedzieć, zignorowałeś, są też ratownicy morscy sternicy holowników, nurkowie), chemiczni, techniczni, górscy, budowlani. To wg ciebie, imbecyliuszu, nie ratownicy.

INTERIA.PL

Re: KULTURA KOMENTARZY

Napisał(a): Gość -

JaroINTERIAPL Wasze komentarze nic nie mają wspólnego z tematem. Piszecie o kulturze komentarzy a chyba sami nie macie pojęcia o kulturze skoro się tak nawzajem obrażacie .

Więc proszę usunąć posty obraźliwe. Za to panu płacą, nie za wypisywanie głupot. Kilkaktotnie już zgłaszałam do usunięcia ostatni. I co? I NIC. Weź się człowieku do roboty!

« Wróć do tematów
Do góry strony: KULTURA KOMENTARZY