Re: KULTURA KOMENTARZY
Napisał(a): Gość -
kitek jak pacjent chce basen to woła do cię "siostro czy bracie basen"?
Napisał(a): JaroINTERIAPL -
Wasze komentarze nic nie mają wspólnego z tematem. Piszecie o kulturze komentarzy a chyba sami nie macie pojęcia o kulturze skoro się tak nawzajem obrażacie .
Napisał(a): Gość -
JaroINTERIAPL Wasze komentarze nic nie mają wspólnego z tematem. Piszecie o kulturze komentarzy a chyba sami nie macie pojęcia o kulturze skoro się tak nawzajem obrażacie .
Więc proszę usunąć posty obraźliwe. Za to panu płacą, nie za wypisywanie głupot. Kilkaktotnie już zgłaszałam do usunięcia ostatni. I co? I NIC. Weź się człowieku do roboty!
Napisał(a): JaroINTERIAPL -
Temat Zamykam
Zgłoś do usunięcia | Link
Przestałeś się już podawać za prezesów? Jesteś ja rosówka: nie wiadomo gdzie dupa, gdzie głowa. W przypadku takiej logiki nie ma to znaczenia. Nie pracowałem nigdy w zawodzie ratownika medycznego, bo jestem pielęgniarzem, ergo: moje uprawnienia są wyższe. Ty wymyśliłeś sprawę z ratownikiem medycznym. Ja tego nigdy nie napisałem. Jeżdżąc w karetce jest się RATOWNIKIEM, bez względu na zawód: lekarz, pilot, rarownik medyczny (zawodowy), kierowca wszyscy stanowią zespół RATOWNIKÓW. Poza tym, co ci napisałem, ale jak wszystko, na co nie potrafisz odpowiedzieć, zignorowałeś, są też ratownicy morscy sternicy holowników, nurkowie), chemiczni, techniczni, górscy, budowlani. To wg ciebie, imbecyliuszu, nie ratownicy.