Re: Kupię mieszkanie
Napisał(a): olainteriapl -
Zgodnie z Regulaminem: "Aby skontaktować się z innym użytkownikiem wyślij do niego wiadomość prywatną. Podawanie jakichkolwiek danych kontaktowych w poście (mail, GG, Skype itp.) będzie skutkowało usunięciem wypowiedzi, a kolejne próby łamania regulaminu blokadą konta."
Napisał(a): Gość -
Jeśli nie znalazłeś nic w okolicy, w której szukasz zapraszam na osiedle na którym mieszkam. Znajduje się ono w dzielnicy Czyżyny. Co prawda nie są to zbyt bliskie tereny do Twoich wymagań, ale mieszkania raczej nie szuka się i nie kupuje na czas studiów, tylko na trochę dłużej. Zobacz na stronę osiedla www.fajnydom.pl.
Ja kupiłem kilka miesięcy temu w dobrych cenach, mieli nawet jakieś promocje. Nie wiem ale jak porównywałem z cenami w Krakowie bliżej centrum to była jedna z najlepszych ofert.
Napisał(a): osiol -
Nowy dom wolnostojący znajdujący się w willowej dzielnicy Kamienia Pomorskiego. Parter nieruchomości składa się z dużego salonu z kominkiem z wyjściem na taras, kuchni, łazienki oraz wc. Dodakowo garaż, wiata oraz pomieszczenie gospodarcze. Na pierwsze piętro zaliczamy cztery pokoje z dużymi balkonami, łazienkę. Możliwość adaptacji poddasza na dwa dodatkowe pokoje. Na ładanie zagospodarowanej działce(z basenem) znajduje się pomieszczenie gospodarcze składajace się z pokoju, kuchni oraz wc. Cena 550tys.do negocjacji.
Kupię mieszkanie
Zgłoś do usunięcia | Link
Kupię mieszkanie w Krakowie w sąsiedztwie AGH.
Mieszkanie musi być na I pietrze o powierzchni powyżej 50m2 posiadające dostęp do ciepłej i zimnej wody,gazu i z miejskim ogrzewaniem.
Kontakt: (...)