Reklama

kurier, broker kurierski czy poczta polska? (26)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 264

Re: kurier, broker kurierski czy poczta polska?

Napisał(a): Gość -

Zdecydowanie kurier, broker a dokładnie www.kurier-broker.eu najtańszy jakiego znalazłem w internecie i solidny serwis i szeroki wybór firm. Polecam wysyłam paczki codziennie przez tą firmę.

INTERIA.PL

Ja wysyłam z brokerem: furgonetka.pl - przede wszystkim ze względu na ceny (paczki do 3kg 18 zł z groszami - a jeszcze w październiku włączyli promocję, więc kilkadziesiąt groszy mniej). Mają podpisaną umowę z DPD, jak do tej pory wszystko w porządku, tanio i na czas. No i mają dobrą opcję - import aukcji z Allegro. Polecam:)

Napisał(a): Pakka -

Czy spotkał się Pan z firmą www.pakka.pl? Jeśli nie, to serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą innowacyjną platformą usług kurierskich. Co nas wyróżnia spośród konkurencji?

Przede wszystkim: umożliwiamy lepszą organizację pracy dzięki możliwości pełnej oraz bezpłatnej integracji ze sklepem internetowym, systemami magazynowymi i księgowymi; termin realizacji zamówień jest ustalany swobodnie; dajemy możliwość korzystania z zaawansowanego koszyka zleceń. Dostępne są również takie funkcje jak: książka adresowa i historia przesyłek, oraz dostęp do zaawansowanych statystyk.

Za pośrednictwem naszego serwisu można korzystać z usług największych firm kurierskich. Na chwilę obecną współpracujemy z DPD, ale w najbliższym czasie pojawią się również inne firmy. Zainteresowanych zapraszamy do zapoznania z całą ofertą na stronie www.pakka.pl

biorąc pod uwagę moje złe i dobre doświadczenia z firmami kurierskimi z czystym sumieniem jako rzetelną firmę mogę Ci polecić kuriertrans.pl z Bielska-Białej. Zajrzyj na stronkę, ceny są bardzo ok, bez deklaracji ilości paczek, nie trzeba mieć firmy. Obsługa bardzo bardzo sympatyczna, nie ma problemu z pobraniami... oby tak dalej

parcel2ship.pl

koszt przesyłki do 30 kg 17,95 BRUTTO!!!!
zwrot pobrania w ciągu 4 DNI ROBOCZYCH!!!!
Korzystają z firmy UPS
Nic dodać nic ująć.
Polecam wszystkim.
Parcel2Ship

JA WSZYSTKO ROZUMIEM. ale nie to, że taki operator jak cyfra+ podnosi swoim abonentom ceny. nie dajmy sie zwariowac, do 15 marca mozna wypowiadac umowe bez płacenia kary.

Napisał(a): gloger2008 -

Apaczka.pl jest również dość tanim brokerem. Mają ciekawie rozwiązana platformę. Podobno najbardziej innowacyjną.

Ktoś tutaj pisał czy Poczta Polska - jeśli ma ktoś firmę i chce słać tylko pocztą Polską to szybko na tym się przejedzie. Rozumiem wysyłkę jakiś pierdółek, ale droższe rzeczy już nie.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: kurier, broker kurierski czy poczta polska?