Reklama

Kwestia roamingu (4)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 0

Kwestia roamingu

Napisał(a): Nidoran -

Korzystacie z roamingu? Co sądzicie o stawkach u waszych operatorów?

Póki co zdaje się, że konkurencyjną ofertę jako jedyna wprowadza Heyah, a nikt nie próbuje się z nią o to bić. Ostatnio wprowadzili promocję "taniej z niemiec" umożliwiającą rozmowy z niemiec za stawkę niemalże krajową, bo za 49 gr. Osobiście mam nadzieję, że promocja się rozwinie i wprowadzą też inne kraje...
Dziwi mnie jednak wciąż, że inni operatorzy w tej kwestii milczą. A może ja o czymś po prostu nie wiem?

Post reklamowy INTERIA.PL
INTERIA.PL

Re: Kwestia roamingu

Napisał(a): nestah -

Chyba Heyah, jako jedyna walczy o rozmowy międzynarodowe. Równa Taryfa z tanimi połączeniami do UE pojawiła się grubo ponad rok temu i jeszcze nikt nie zbliżył się cenowo do tych stawek. Tylko Orange ma usługę Wybrany Kraj- ale tam aktywacja to 5 zł i minuta połączenia- kolejne 1zł. Heyah też jako pierwsza weszła z tanimi połączeniami na Wschód w usłudze RAZOM, ostatnio zmniejszyli też stawki to 29gr/min. Na wschód tylko Play próbował z Heyah powalczyć, ale dużo nie wywalczyli. A teraz- Heyah bierze się za raoming- ładnie ładnie. Można normalnie korzystać z telefonu- na razie w Niemczech, ale może niedługo dojdą inne kraje? Ostatnio raczej nie wyjeżdżałam zagranicę, ale kiedy już mi się zdarzyło- wysyłałam co najwyżej smsa. Odebranie telefonu to był samobój dla konta ;) Stawki w Heyah bardzo ładne. Normalne. Zeby w końcu rozpoczęła się tu jakaś wojna... bo na razie heyah samotne boje toczy ;)

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Kwestia roamingu