Re: MAJ
Napisał(a): Gość -
u mnie miesiąc grillowy trwa cały rok ,każdy kto nie dobry migiem do piekiełka i dokłada do ognia ,!!
Jak zwykle ryba w folii z masłem i itd.Rekinku przecież niedawno był taki wątek,szaszłyki i dużo wody rozmownej:)hahaha
Koniku ,dlatego zaznaczyłem ,że temat nie raz był poruszany ,dla przypomnienia go dałem :):):)
Proponuję szaszłyczki z mięskiem jagnięcym ,oraz kromeczki z masełkiem czosnkowym :)
A masełko czosnkowe pyszne jest z grilla ,polecam !
Osobiście uwielbiam grilowanego pstrąga z masłem czosnkowym,kukurydzą,cytryną grilowaną. Do tego pasta pietruszkowo-szałwiowa.Pycha... :)
moj wpis zostal usuniety a przeciez nic takiego nie napisalam!
a co do maselka wlasnie go zrobilam ,chlebek posmarowany ,kielbaska sie piecze na ogniu ,ide grilowac chlebus,
salatki zrobione ,bedzie uczta ,a i piwko
Kryska,tu to jest normalne,kasują wpisy na temat a zostawiają te inne,poczytaj gdzie indziej to zobaczysz.Jakaś dziwna taktyka.A grillowanie w cudownej przyjacielskiej atmosferze,jest super i nie ważne co wrzucimy na ruszt,rybki,warzywka czy mięsko,najważniejsza jest ta cudowna atmosfera,żarty,fajne pogaduchy,śpiewy.Czujemy się wyluzowani,zapominamy o problemach,po prostu wspaniały relaks.
Kielbaska jak zwykle dobra na wszystko,ale je szczególnie polecam kaszankę z serem i pieczarkami,przepis na moim profilu:-)po prostu niebo w gębie.Pozdrawiam
MAJ
Zgłoś do usunięcia | Link
Piękny miesiąc na otwarcie sezonu grilowego ,na spotkania wśród zieleni ,nawet w przydomowych ogródkach ,co proponujecie na takie spotkanie z przyjaciólmi ,temat pewnie nie raz poruszany ,ale proszę wypowiedzcie się co na takich spotkaniach podajecie do stołu .