Re: Małgorzata Dydek nie żyje
Napisał(a): Gość -
[*] [*] [*] szkoda :(
Napisał(a): keyti18 -
W II trymestrze jak juz była w czwartym miesiacu...Jak ostatnio czytalam ze jest w spiączce i do tego w ciazy to az mi sie plakac za chcialo a jak dzisiaj przeczytalam aktualnosci to mnie jeszcze bardziej dobilo...zycie jest okrutne co tu dużo gadac.[*][*][*]
PRZYŁĄCZAM SIĘ DO KONDOLENCJI WYRAZY WSPÓŁCZUCIA RODZINIE. JEST SMUTNO I ŹLE JAK ODCHODZĄ TAK WARTOŚCIOWI LUDZIE.
Napisał(a): MajkazBajki -
To wielka strata dla polskiej koszykówki. Bardzo mi przykro.
Składam głębokie wyrazy współczucia rodzinie i przyjaciołom.
"Przychodzimy ...odchodzimy ...tyle jeszcze mogło być dni , tyle życia ..." Ach ! jak strasznie smutno !!!
Wielki żal,żegnaj "Ptysiu" dlaczego dobrzy wartościowi ludzie tak szybko odchodzą a źli żyją latami?
osierociła męza? ;]
Arek Gołas... Agatka Mróz ... Gosia Dydek ( do tego w ciazy ) pije wlasnie i nic jak po pijaku zapytac sie czy Bóg istnieje czy to tylko potoczna od nazwy drzewa buk
Otworzylam komputer i same zle wiesci. Smutne to bardzo..
Wyrazam gleboki zal i wspolczucie najblizszym Malgorzaty Dydek.
Małgorzata Dydek nie żyje
Zgłoś do usunięcia | Link
Dzisiaj dotarła do nas bardzo smutna wiadomość o śmierci jednej z najlepszych koszykarek reprezentacji Polski - Małgorzaty Dydek. Była jedną z najbardziej znanych i utalentowanych zawodniczek, grała w najlepszych klubach w Europie oraz w amerykańskiej lidze WNBA. Liczne sukcesy i osiągnięcia sportowe sprawiły, że Małgorzata Dydek zostanie zapamiętana jako znakomita postać w historii polskiego sportu. Miała zaledwie 37 lat, była w pierwszym trymestrze ciąży, osierociła dwójkę dzieci oraz męża...
Wyrazy głębokiego współczucia rodzinie i najbliższym...
Złóżmy kondolencje...