Maly penis.Czy mam jakies szanse? (179)

Re: Maly penis.Czy mam jakies szanse?
Napisał(a): rockyboy82 -
Napisał(a): ~kubus -
gość A ja mam 22 cm22 to przez lupę 5X
~kubusTo juz bardziej o mnie mowa chyba :Pgość A ja mam 22 cm22 to przez lupę 5X
Napisał(a): ~nikson -
~nikson Taki rozmiar jest pożądany w seksie analnym męskim i damskimMoze masz racje ale...malo znam sie na gejach ale gdzies czytalem kiedys ze akurat dla nich rozmiar jest dosc wazny.No ale niektorzy pewnie lubia i male penisy :P
Napisał(a): ~rada -
Jak ktos wyzej napisał zrób jej jezykiem dobrze i wystarczy.Jak dziewczyna odchodzi bo masz dla niej za malego to kopnij ja w dupsko,nie jest warta zachodu.Uwierz,jak Cie jakas pokocha szczerze to Twoj ,,mały'' nie bedzie taki ważny.Powodzenia
Napisał(a): ~pikaczu -
Sa cwiczenia na powiekszenia penisa.Wyszukiwarka google, pare centymetrow napewno da sie uzyskac.
Napisał(a): ~fun -
~wierząca Znajomy ksiądz mawiał:"nie długość przyrodzenia,a technika prowadzenia..."pozdrowienia wszelkim niedowiarkom:)księża podobno wacka mają na wszelki wypadek...
Napisał(a): ~edd -
~awrgeChyba raczej ona ci wmówiła ze byłeś pierwszy a w rzeczywistości przez jej łózko przedefilowały ze 3 pochody pierwszomajowe i 4 marsze niepodległościrockyboy82 No mysle ze jest to jednak kwestia spotkania odpowiedniej dziewczyny bo dla jakiejs czesci kobiet ten rozmiar zaczenie ma,Tu jeszcze dochodzi kwestia jej budowy,niektore musza zwyczajnie miec wieksze wymagania bo inaczej nic nie czuja ;)No BO mają za lużną i to wcale nie z powodu nadużycia czy porodów. Miałem dziewczynę która jak się podnieciła to jej kompletnie nie "czułem" a byłem jej pierwszym facetem
~eddTez mialem taka "dziewice" :D~awrgeChyba raczej ona ci wmówiła ze byłeś pierwszy a w rzeczywistości przez jej łózko przedefilowały ze 3 pochody pierwszomajowe i 4 marsze niepodległościrockyboy82 No mysle ze jest to jednak kwestia spotkania odpowiedniej dziewczyny bo dla jakiejs czesci kobiet ten rozmiar zaczenie ma,Tu jeszcze dochodzi kwestia jej budowy,niektore musza zwyczajnie miec wieksze wymagania bo inaczej nic nie czuja ;)No BO mają za lużną i to wcale nie z powodu nadużycia czy porodów. Miałem dziewczynę która jak się podnieciła to jej kompletnie nie "czułem" a byłem jej pierwszym facetem
~funNiech maja,byle ten wacek nie byl powodem przestepstw(tej odmiany slowa "przestepstwo" uzylem na pewno po raz pierwszy w zyciu :P)~wierząca Znajomy ksiądz mawiał:"nie długość przyrodzenia,a technika prowadzenia..."pozdrowienia wszelkim niedowiarkom:)księża podobno wacka mają na wszelki wypadek...
Napisał(a): ~dar3 -
~dar3 ja tam ma dużego, i jeszcze nie spotkałem kobiety która by nie była nim zachwyconaNo tak,to chyba oczywiste ze sa zachwycone.Wiekszy sie podoba bardziej i nie ma co dyskutowac.Oczywiscie dla 1% (maks) populacji kobiet podobaja sie mniejsze ale te pewnie mieszkaja w Azji :P
Napisał(a): ~adiweld -
Zgłoś do usunięcia | Link