Re: mamuśki to do was...
Napisał(a): Gość -
pewnie ze mamy czas .Ja mam duzo czasu i wlasnie sie odprezam jak dziecko spi a drugie oglada bajki
a moja córka jest w Anglii i właśnie z nią rozmawiam przez Messenger'a
ja mam juz wieksze dziecko bo prawie 6-letnie ale tez mam malo czasu.chetnie z toba popisze
uważam, że wiek dzieci nie ma znaczenia, przy odpowiedniej organizacji czasu pracy wszystko mozna pogodzić.
Witaj ,,,,napewno nie jedna ma na to czas,,,:)
A pwszem...czasu choć mało,to zawsze znajdę chwilę na pogawędki;)
Ale żeby tak o dzieciach?Są lepsze tematy,prawda?
Pozdrawiam.
Ja mam 5 miesięczną córcie i nie zawsze mi pozwala...ale czasami razem sobie posiedzimy przy kompie..hehe
Ja mam dwie córeczki,jedna w wieku 6lat druga 2,5 i jestem w dziewiatym miesiacy ciazy.Mam tak rozplanowany dzien,ze i na relaks przy kompie znajde chwile czasu.Z dziewczynkami oglądamy nasze ulubione programy,filmy.Na stale mieszkamy w Wilekiej Brytanii i tutaj jest nawet gdzie wyjsc,mamy swietny park z placem zabaw w jego środku.Pozdrawiam wszystkie mamy.Trzymajcie sie ciepło i zycze duzo zdrowia dla Waszych pociech.
pewnie, że można poklikać nie tylko o dzieciach. Dzieci mamy w domu a tu powinniśmy o wszystkim poklikać, anonimowość sprawia, ze można na każdy temat, który nas boli albo chcemy się dowiedzieć czegoś nowego.
mamuśki to do was...
Zgłoś do usunięcia | Link
Od niedawna mam neta, dopiero się uczę. Ciekawi mnie czy inne mamy mają czas żeby poklikać na forum i pogadać o dzieciach.