Napisał(a): ~Catholik -
Czy to prawda ,ze w niebie i w piekle nie bedzie zadnych panstw, granic a takze narodowosci ??????
Napisał(a): ~Catholik -
Czy to prawda ,ze w niebie i w piekle nie bedzie zadnych panstw, granic a takze narodowosci ??????
Napisał(a): ~LATARNIK -
Polska to jeszcze piekny kraj.Polacy ktorzy ten kraj opuszczaja,sa chciwi,leniwi,kombinatorzy albo nie moga wrocic do Polski bo jako przestepccy moga sie na Zachodzie(szczegolnie w Niemczech posrod kryminalnymi turasami,libanczykami) lepiej ukryc.W Polsce nikt ich nie oczekuje,sa rozzalni i pluja na te panstwa ktore ich ukrywaja.Wy nigdzie nie bedziecie szczesliwi.
Napisał(a): ~JOH -
CZY PRAWDĄ JEST ŻE NIEMCY W CZASIE II WOJNY ŚWIATOWEJ WYMORDOWALI MILIONY OBYWATELI POLSKI I NIEMIECCY NAZIŚCI MORDUJĄ NADAL?
Napisał(a): ~wojtass -
Niemcy to naziści do szpiku kości i tak już zostanie..jakby mogli to z chęcią znów by nas łykli z ruskimi..
Napisał(a): ~POLSKA -
MIESZKAM W NIEMCZECH OD 8 LAT I CALE TE 8 LAT CIERPIE:ZA TO ZE JESTEM POLKA; ALE NIE UKRYWAM TEGO ZE JESTEM POLKA:JESTEM DUMNA ZE JESTEM Z POLSKI:TYLKO NIMCY SA NAPRAWDE NAZISTAMI:ONI TYLKO UDAJA:CHETNIE BYM WRACALA DO POLSKI DO MOJEJ OCZYZNY:ALE NIE MOGE MOJ MAZ PRACUJE I MISZKA 22 LAT W NIEMCZECH:NIEMCY TO CIESZKI KRAJ MSCIWY I ZLY:
Napisał(a): ~Ojczyzna jak Matka -
POLACY są POLAKAMI---a nie---
Europejczykami.
Mamy przecież SWOJĄ OJCZYZNĘ POLSKĘ.
Napisał(a): ~dr bezpośredni -
Pani kanclerz Merkel! Twój naród niemieckki jest już zhańbiony po wieczność!
Nie udawaj rogoryczonej i wstrząśnietej...
Napisał(a): ~Histeryk -
Czy to prawda,ze na terenach dzisiejszej Polski do VIII wieku,jeszcze przed Mieszkiem mieszkali Niemcy ????
Napisał(a): ~hailSTERYK -
czy to prawda, że tereny byłego nrd w VII wieku zamieszkiwali nasi pradziadowie i dlatego powinny zostać nam oddane???
Napisał(a): ~kopol -
do wiadomości krytyków to w Polsce neonaziści mają najlepiej nawet politycy im pomagają
Merkel przeprasza rodziny ofiar neonazistowskiego terroru (130)
Kanał RSSTemat dotyczy artykułu: Merkel przeprasza rodziny ofiar neonazistowskiego terroru