Reklama

mieszkanie w Łodzi (8)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 138

mieszkanie w Łodzi

Napisał(a): Gość -

Planuję kupno mieszkania w Apartamentach Legionów (Legionów 61). Standard wysoki, więc nie martwię się o wygląd i jakość mieszkania, zastanawia mnie tylko sąsiedztwo - inni mieszkańcy (jestem osobą bardzo towarzyską! ;D )... Czy ktoś planuje już mieszkanie w tym budynku? Fajnie byłoby kogoś poznać, by mieć bratnią duszę w nowym domku :)

INTERIA.PL

Re: mieszkanie w Łodzi

Witam być może przyszlą sąsiadkę:) również przymierzamy się do kupna tam mieszkania. Jesteśmy na etapie formalności. Mnie urzekł klimat starego miasta i ładny widok z okna na kamienice (kilka już wyremontowanych). choc jestem trochę przerażona, bo zanim coś więcej wyremontują w tamtych okolicach to trochę czasu minie. Ale jak dobrze pójdzie to już w przyszłym roku może zrobią Trasę Karskiego.
W której klatce planujesz mieszkać?

co do cmentarza... no cóz trzeba się oswajać ze swoim ostatnim apartamentowcem:) a ten jest zabytkowy i porównywany do tego w Zakopanem.

Może ktoś maił do czynienia z agencją nieruchomości Ober-haus. Działają na piotrkowskiej 276. Planuję kupić mieszkanie i polecono mi tą agencję ale chcę jeszcze trochę opinii pozbierać. Proszę o rzetelne odpowiedzi:)

Dajcie znać czy zdecydowaliście się w końcu na mieszkanie na Legionów 61. Ja kupiłam mieszkanie 2-ce temu i jak do tej pory wszystko jest ok (żeby nie zapeszać). A jak wasze odczucia? Niedaleko Manu to może zorganizujemy niebawem jakieś spotkanie sąsiadów?? Ps. Ja też jestem towarzyską osobą :D

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: mieszkanie w Łodzi