Re: "Moda na sukces":/:/:/:/
Napisał(a): Gość -
jak bedzie odcinek 312897498174543830940-192-0391290487923567348652 to dajcie mi znac.. to moze cos napisze :/
E tam. W USA jest telenowela co już ma ponad 15 tys. odcinków. Była jeszcze nadawana w wersji radiowej.
Moda na sukces, to kultowa Opera Mydlana. W Polsce ogląda ją średnio 3,5 mln widzów.
Ja znam scenariusz na odcinek 99999:
Brooke przyznaję się Stephanie, że jest dziwka i postanawia wstąpić do klasztoru. Sama Stephanie staje się biedna jak mysz kościelna i pracuje gdzieś w barze. Rigde nie wie którą kobietę ma wybrać, więc po dwudziestu latach swego myślenia zostaje gejem. THE END :)
Ja uważam że Moda na Sukces jest super oglądam ją od 1996 roku i patrze na każdy odcinek
to jest tak posrany serial ale jak sie oglada od dziecinstwa to troche wcioga wiec ogladam raz na miesiac zeby wiedziec oco chodzi
BRAWO!!! Powinieneś pisać scenariusze kolumbijskich telenoweli, to ten klimat! Pozdrawiam.
niby bagno a budzi takie zainteresowanie
Czemu ma sluzyc taka opinia???!!!Wydaje mi sie, ze chcesz powiedziec: KTO OGLADA MODE NA SUKCES jest srednio inteligentnym debilem. Poki co Ty pokazalas sie z nie najlepszej strony piszac w jezyku, ktory srednio rozumie, a jestem po studiach!Powiedz dokladnie co Cie drazni w tym serialu albo najlepiej powiedz co Ty ogladasz, moze ja wyraze opinie.
Jak kogos relaksuje ogladanie Mody....czy jakiegos innego 'bagna' to niech oglada. Czasem na chwile sie wciagam w ten serial i traktuje to jak komedie (a smiech to zdrowie podobno).
ten serial jest do dupy...
kto co lubi:) dla mnie beznadziejny jest "skazany na śmierć":D a co do mody na sukces: do wszystkiego można się przyzwyczaić:)
Zgłoś do usunięcia | Link
totalne gówno! I jeszcze zbijają taką kasę, jak to się może ludziom podobać? Flaki z olejem. Pozdro;-)