Reklama

"Moda na sukces":/:/:/:/ (200)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 38

Re: "Moda na sukces":/:/:/:/

Napisał(a): Gość -

To niesamowite jak na przestrzeni dziejów (gdy oglądam ten serial) nic się nie zmienia.Brook znowu panna która rozmyśla czy być z Ridgem?. (Dlaczego on: kreator mody, projektant jednego z najlepszych domów Mody tak fatalnie się ubiera). A te panienki na filmie . Czy te ich szmaty muszą być tak wybrakowane?!Boję się że nie doczekam końca tego fascynującego filmu, bo już coraz bardziej szkoda mi czasu na oglądanie. Czytam streszczenia odcinka aktualnego i następnego. Muszę przyznać, że nie brakuje mi wartkiej akcji filmu, bo jakoś nic się nie zmienia. Zupełnym szokiem są dla mnie retrospekcje z odcinka którego numer zgaduję, i zwykle trafiam ( bo przecież poza długością taśmy filmowca, to nic tam się nie zmienia.Coraz bardziej przekonuje się do tego, że Amerykanie tak kręcą filmy z gatunku komedii?, dramatu?, horroru?.Pozdrawiam wytrwałych miłośników M&S.

INTERIA.PL

o ja p*** myslalem ze ten temat to tak zartobliwie dodany, a tu widze ze naprawde fani telenoweli pisza- od siebie powiem wam tylko ze podziwiam wasz zapal, te telenowele to pewnie kilka pokolen przerobi:)

Ostatnio czytałem na stronie http://www.tvmagazyn.pl/, że w Modzie na Sukces ma zagrać Alicja Bachleda Curuś. Jak dla mnie szok. Na tej stronce jest wiele takich ciekawych artykułów.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: "Moda na sukces":/:/:/:/