Re: "Moda na sukces":/:/:/:/
Napisał(a): Gość -
moj dziadek oglada to od ponad 15 lat i jeszcze mu sie to nie znudzilo i nawet wtedy kiedy na poczatku mowia ze to jest odcinek 3666.:P
PauLinKaa020 Moda na sukces to jedno wielkie bagno.To jest do niepomyślenia że to jeszcze się kręci to jest tak głupie i tak beznadziejnee że niemoge.W tym serjalu wszystko jest do niezrozumienia obejżałam 2 razy i żygać się hce najbardziej nielubie to MORGAN I RICK:/;/;/;/
przeczytaj sobie co napisalas! jesli cos jest beznadziejne to TY! I to nie dlatego ze nie lubisz mody na sukces! Jeśli wypowiadasz sie na jakimś forum to naucz sie polskiego ''hce'' ''do niepomyślenia'' ''serjalu' kto to pisał?! Jakiś przedszkolak?
A Ty ej wiesniaku!!!!!!!!!!!!!!Chce pisze sie przez ch!!Poza tym ten serial ogladany jest przez wielu normalnych ludzi, ktorzy calymi dniami czekaja na niego!!W dodatku skoro wlasnie on ma za soba tyle odcinkow to mozna sie cieszyc z tego, ze takie filmy sa jeszcze produkowane!!!Jak nie masz co robic to popracuj w polu a nie przyczepiaj sie do fantastycznych seriali, jezeli znasz wogle takie słowo!!
Mode na sukces wystarczy oglądać raz na miesiąc żeby wiedzieć o co kaman xD
Bo najpierw jest 15 minut co było w poprzednim odcinku. 10 minut serialu i kolejne 10 na to co będzie xD
Nienawidze tego serialu i mam do tego prawo ;]
Poza tym niech go te mocherowe berety oglądają ..
A i jeszcze jak chcecie być do przodu o 1000 odcinków jedźcie do włoch ;]
Moda na sukces jest suuuuper!!!!!!!!!!!!!!!
A mnie się ten serial podoba ;p Trochenierealistyczny ,ale moze byc
mode ogląda się jak już sie nie ma co robić wg mnie głupie ale fajne
moda jest spoko hehe jak ktos nie chce to nie oglada i oto w tym chodzi. jest tasiemcem ale za to mozna sie czasem posmiac np. z akcji gdy jest zwolnione tempo i watek z morderstwami naprawde mozna sie posmiac :D polecam a kto nie chce to nie oglada i to jest wlasnie tak :)
błąd na błędzie błąd pogania!!! O!
Zgłoś do usunięcia | Link
kurwa gównio sie znacie piprzoni krytycy kórwa sie znależl
i