Re: "Moda na sukces":/:/:/:/
Napisał(a): Gość -
Myślę żę masz racje ale moje koleżanki uważają żę to jest super a czasem jak nie mam co oglądać to towłącze ale to normalnie flaki z olejem .
Nauczysz się kiedyś pisać ? ;P
Nie zrozumienia, obejRZałam, RZygać, nie lubię, serIal... maaaatko... Cud, że wJelkJe nie napisałaś ;P
A ten serial mojim zdaniem jest beznadziejny. ;P
100%RACJI!
To bardzo fajny serial jest.
tem serial jest lepszy niz te inne polskie kupy jak np M JAK MIŁOŚĆ!!!! zygam!!!!
Ten film jest fajny, ale Rick, Morgan, Bruk itp. to mnie strasznie denerwują.
Ogaldam go..od 1994 roku kiedy w possce zaczeto do transmitowac..oczywiscie nie od pierwszego odcinka tylko gdzies sie zaczynal u nas kolo 300..nie pamietam na 100%..dzis mam 20 lat i tez ogladam..
to chyba wina mojej babci:)
jednak pamietajcie forumowicze ze ten "badziewny serial" oglada 3 mln osob codziennie!!!
mucha182
PATRZĘ NA ,,MODĘ NA SUKCES OD 50 LAT KTO MYŚLI ŻE JEST BEZNADZIEJNY TO JEST GŁUPI !
hehe właśnie tam jest wszystko zrozumiałe :P wystarczy obejrzeć jeden raz i po roku jak sie drugi raz obejrzy to sie wie co i jak :P niektórym się to podoba... naciągają tak ze przegięcie. To sie NIGDY NIE SKOńCZY hehe
"Moda na sukces":/:/:/:/
Zgłoś do usunięcia | Link
Moda na sukces to jedno wielkie bagno.To jest do niepomyślenia że to jeszcze się kręci to jest tak głupie i tak beznadziejnee że niemoge.W tym serjalu wszystko jest do niezrozumienia obejżałam 2 razy i żygać się hce najbardziej nielubie to MORGAN I RICK:/;/;/;/