Reklama

Na jakie filmy czekacie w tym roku? (38)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 1407
INTERIA.PL

Re: Na jakie filmy czekacie w tym roku?

Napisał(a): Augur -

Witam!

Wypatrzyłem dwa ciekawe tytuły i obejrzałem trailery. Jeden to "Red Tail" z Lucasfilm. Jest to remake filmu " Czarna eskadra" z 1995r. Po obejrzeniu trailera na youtube, aż serce zabiło mi mocniej do tego stopnia, że pobrałem z internetu pirata amerykańskiej premiery ze stycznia.
Powiem tak, trailery to świetnie zrobione reklamy. Reklama to oszustwo majace na celu zachęcić klienta do zakupu produktu. Lukas chce na siłę przenies rzeczywistość z gwiezdnych wojen do realiów II wojny światowej. Panowie!!! Mesershmit bf 109 to nie X-wing. Zawiodłem sie okrutnie i do kina nie pójdę.
Drugi to Battleship. Trailer mega ciekawy, ale już wiemy że to reklama.

Pozdrawiam

Napisał(a): Gość -

Agusiasta88 Które z zapowiadanych nowości kinowych najchętniej byście obejrzeli?

Ja cekam na nowego ,,kacora donalda . , oglondala pani o tym jak kacorek psysedl do domu na obiad i rodzina mu zezarla wsystko a kacorek byl glodny i musial zjesć kwiatek z wazonu co stal na stole . widziala to pani .

Napisał(a): bejdak63 -

osobiście czekam na filmy rozrywkowe: Hobbit, Avengers to są typy które teraz mi przychodzą do głowy. Do kina lubię chodzić na 'wybuchowe' filmy, bo oglądane w domu dużo tracą, resztę wygodniej mi obejrzeć w domu pod kocykiem i z herbatą w ręce :)

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Na jakie filmy czekacie w tym roku?