Re: Najlepszy polski serial to...
Napisał(a): lynen -
Online to nie jest dobra jakość obrazu i dźwięku. Poza tym nie ma tam dobrych seriali. Np. "Bez tajemnic" tam nie doświadczysz :-p
Napisał(a): CJolanta -
"Bez tajemnic" spokojnie może pretendować do tego miana. Klasa sama dla siebie na naszym podwórku. Zresztą serial z Jandą i Radziwiłowiczem zasługuje na same pochwały ;) Są genialni tam! ;)
Napisał(a): stonkaa -
Cały serial to ekstra pomysł. wszystko dopracowane. Od scenariusza do strony internetowej. Na dodatek fajne bajery http://www.youtube.com/watch?v=V5zF3bljz-0
Napisał(a): iga12 -
Pierwsza miłość ,Na Wspólnej,Magda M
Napisał(a): TytusT -
40latek
Napisał(a): MarcJ -
Kiedyś patrzyłem na "Na Wspólnej' - strasznie się zmienił ten fil przeobrażając się w jedną wielką misę w której jest wszystko i nic. Klan też kiedyś był dla mnie fajnym serialem, lecz niestety ale za nie długo to pewnie i Pani Stanisława zakocha się w Norbercie.
Lubię popatrzyć na Pierwszą miłość, Świat według Kiepskich oraz Rodzinę Zastępczą.
Napisał(a): beerek01 -
Mi tez głęboko zapadł w pamięć "Bez tajemnic", to wartościowy serial, emitowany i wyprodukowany przez hbo. I do tego świetna obsada. Bardzo się wyróżniał na tle innych polskich produkcji.
Zgłoś do usunięcia | Link
Na dzień dzisiejszy dla mnie bomba to "Bez tajemnic". Niedawno zaczął lecieć na HBO. Serial o psychoterapii, współczesnych Polakach... i chyba nas samych,