Re: Najlepszy serial sensacyjny
Napisał(a): Gość -
Jesli chodzi o seriale sensacyjne to obecnie ogladam Mentalista, Dextera i Flashpoint. To jest moja czolowka. Na pierwszym miejscu zawsze jest Lost, wiec czekam na kolejny sezon.
jestem niezależny, nie uznaje niewolnictwa telewizji i dlatego nie oglądam seriali. Uwazam, że jeśli film ma wiecej niż 2 odcinki nie jest nic wart. Durne społeczeństwo amerykanskie oglada podobno seriale, ktore trwaja już od 35 lat. Czyż to nie jest durne? Ponadto utożsamiają sie z aktorami i mocno przeżywają fabułę to dla mnie niezrozumiałe. Jak można się zrobić niewolnikiem telewizji do tego stopnia? To przecież tylko krok od całkowitego uzaleznienia i telewizja będzie kierować życiem tych telemaniaków.
STAWKA WIEKSZA NIZ ZYCIE , CSI , ARCHIWUM X , PRISON , MONK , to seriale ktore da sie ogladac , ktore wciagaja niezalenie od ktorego odcinka ogladasz. reszta albo Cie wciagnie albo pelna lipa. Polski najlepszy to STAWKA , stary i zeby tak teraz robili filmy.
Seriale? Tylko dla kretynów, emerytów i chorych
gotowe na wszystko rządzą:) jak dla mnie
ale gotowe to chyba raczej malo kryminalny film..?
przyznam ze widzialem kilka odcinkow, bo moja zona oglada na nce i czasem sie wciagne, ale mimo dziwnych intryg to raczej nie ta kategoria:)
Ja też jestem za Detektywem Monkiem, ale trzeba tutaj napisać, że "nasz" polski serial "Glina" też był bardzo dobry.
na dzień dzisiejszy to Spartakus krew i piach. Mogę jeszcze dodać Dextera i zacząłem oglądać teraz Covert Affairs na nserialch.
Zgłoś do usunięcia | Link
jesli szukacie dobrych filmów to zapraszam tutaj
www.nfilmhd.pl
mozna znalezc najlepsze filmy jakie pojawia sie na tym kanale ,a sensacyjnych napewno nie brakuje ,skoro macie juz dosyc seriali.