Re: Najman kontra Pudzianowski - obstaw!
Napisał(a): Gość -
Ja także stawiam na pudziana :D
oboje cieniki:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
Pudzian Wins.
Moim zdaniem, jeśli to prawda, że Mariusz przygotował sie kondycyjnie na tyle, żeby wytrzymać, to walka może się skończyć dla Najmana tylko, jesli Pudzian akurat nadzieje sie na akis mocny cios. Wystarczy przypomnieć sobie walki Boba Sapa. Nawet, jesli nie ma tam finezji, to wygrać z kimś o takich warunkach fizycznych jest niezwykle trudno. Przekonali sie o tym boleśnie znacznie lepsi zawodnicy, niż Najman. To nie znaczy, że Najman nie ma szans, ma, ale według mnie niewielkie. Tym bardziej, jesli Pudzian rzeczywiście powaznie podszedł do treningu.
Powodzenia.
Mojm zdaniem Pudzian
pudzian wygra:P
ja napisze tylko ze ludzie nie za bardzo zdają sobie sprawe z siły pudziana, wszyscy wiedzą ze jest silny ale...
czy najman mogłby dzwigac w jednej rece 200kg "walizke" w spacerze farmera? albo jakikolwiek inny bokser by to zrobił? powiem tak... stawy by mu urwało.
czy jakis bokser potrafi przeciągnąc tira? predzej by mu flaki na wierzch wyszły.
nie bede przytaczął innych konkurencji. prawda jest taka ze ludzie nie sa sobie w stanie wyobrazic co taki pudzian moze zrobic w napadzie szału...
ludzie pomyslcie... gosciu jak raz dobrze trafi to połamie przeciwnikowi kosci!!!! nie wazne czy piszczel czy kregosłup
Pudzian PUDZIAN Pudzian ;]
Ja stawiam na Bruce Lee
Najman kontra Pudzianowski - obstaw!
Zgłoś do usunięcia | Link
Zapraszam do obstawiania wyniku dzisiejszego pojedynku.
W skrócie rzecz biorąc, wygra technika czy siła? Może nie ma co odzielać tak bardzo jednego od drugiego bo każdy z nich ma jednego i drugiego po troche, ale jednak 25 kg robi różnicę...
Kto wygra? Ja stawiam na Pudziana!