Re: Najman kontra Pudzianowski - obstaw!
Napisał(a): Gość -
witam Panow i Panie
potrzebuje Waszej pomocy a mianowicie czy ktos z Was zna wykonawce i tytuł podkładu piosenki co leciał podczas wywiadu borka z mamed'em khalidov'em ???
z gory dziekuje za pomoca
pzdr
witaj myslisz ze Bruce pokonalby w realnej walce tak poteznego przeciwnika,jakim jest Pudzian? napewno byl szybszy,ale pudzian teza wolny nie byl.Dodam,ze zawsze bylem wielim fanem talentu i postaci Brucea Lee
witaj myslisz ze Bruce pokonalby w realnej walce tak poteznego przeciwnika,jakim jest Pudzian? napewno byl szybszy,ale pudzian teza wolny nie byl.Dodam,ze zawsze bylem wielim fanem talentu i postaci Brucea Lee.
Zgłoś do usunięcia | Link
"Czysta walka" ? Wszystkiego się ludzie zaczynają chwytać, żeby zdyskredytować Pudzianowskiego. Póki nie wykonuje zabronionych ciosów i nie gryzie, to walka jest czysta. Kopał jak "dres spod dyskoteki" ? A więc nawet dres spod dyskoteki mógłby wgnieść Najmana w matę. Prawda jest taka, że te kopnięcia były niesamowite i nie spodziewałem się takiego pokazu ze strony Mariusza. Myślałem, że to będzie kolejny klocek z gatunku Bob Sapp który nie będzie w stanie zrobić zbyt wiele prócz machania rękami na oślep. Mimo tego jednak byłem pewien, że wygra, bowiem... czego bokser szuka w MMA?
Pozostaje czekać, aż nasz strongman spotka się z przeciwnikiem który o MMA pojęcie ma. Teoretycznie dwie rzeczy mogą okazać się słabymi stronami. Dźwignie - choć nie zdziwiłbym się, gdyby po prostu podniósł przeciwnika jedną ręką i Kondycja - z biegiem sekund będzie tracił siły, a z tym szansę na wygraną. Zawzięty jednak jest i wierzę, że może mieć przyszłość w tym sporcie, jeśli znajdzie dobrych trenerów i skupi tak, jak na siłaczach. Teraz, kiedy w sporcie Polak nie ma zbyt wielu rzeczy, z których może być dumnym, całym sercem pokładam nadzieję w Mariuszu.
Jedyne co mi się nie podobało w tej walce, to piosenka z którą Mariusz wchodził na ring, zawiało wieśniackimi disco-polo.
Nic dodać nic ująć. Mariusz pokazał szybkość i dynamikę która zaskoczyła wszystkich. Trening zrobi z niego mistrza!!!