Re: Narzędzie ułatwiające zarządzanie projektami
Napisał(a): Gość -
Ja korzystam z dostępnego online http://www.pm-compass.com Osobiście programik bardzo mi odpowiada. Sprawdza się w niewielkich zespołach (5-20 osób w projekcie). Spróbuj, zwłaszcza że znaczna część funkcjonalności jest za darmo, bo na razie twórcy skupiają się na rozwijaniu aplikacji i chętnie nawet dorabiają funkcjonalności „na życzenie“, jeśli są sensowne (mi dorobili możliwość dodawania komentarzy do wszystkich obiektów, typu zadania, dokumenty, itp)
Ja jeszcze miałem styczność z zoho projekty, który wchodzi w skład sporego pakietu oprogramowania, w zakres którego jeszcze wchodzą CRM, pakiet biurowy, mail itd., fajne jest to, że wszystko działa prosto z przeglądarki i nic nie trzeba instalować, wystarczy tylko założyć konto.
Również jeżeli miałbym coś polecić to zoho, ciekawy interfejs i łatwa obsługa to podstawa
Jeśli chodzi o CRM od Zoho, to ma w sieci wielu zwolenników. Jestem jednym z nich. Zaczynałem od darmowej wersji, ale dość szybko zdecydowaliśmy się w firmie na dokupienie pełnej wersji (czyli poszerzenie funkcjonalności). Przy odrobinie wprawy korzyści płynące z użytkowania systemu CRM są wielkie.
Witam,
Czy ktoś już korzystał z taskbeata? od tygodnia go uzywam, zapisalam sie na darmowe testowanie i mysle, ze kupie licencje po okresie probnym. taskbeat.pl, polecam!
ja używam taskbeat od jakiegoś czasu i jestem zadowolony, narazie mam wersję darmową, ale potem tylko 30łz/mc (http://www.taskbeat.pl/Cennik)
Właśnie zapisałem się na testowanie TaskBeat'a zobaczymy co z tego będzie.
Mogę was prosić o wrażenia z testowania taskbeat'a? Zostałem poproszony o przetestowanie tej aplikacji, ale póki co nie mam zbytnio czasu... Byłbym wdzięczny za informację, czy w ogóle warto się za to zabierać.
Prosta przejrzysta aplikacja, korzystam z programu i jestem zadowolona. Zorientowanie się w działaniu aplikacji nie zajęło dużo czasu. Warto przetestować.Polecam!
Narzędzie ułatwiające zarządzanie projektami
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam wszystkich !!!
Chciałbym niniejszym tematem otworzyć listę narzędzi ułatwiających zarządzanie projektami informatycznymi, które są Waszym zdaniem warte polecenia. Nie narzucam żadnej metodologii zarządzania projektem, chciałbym tylko poznać narzędzia, na których pracujecie, może znajdę coś wartego uwagi. Żeby nie było sam korzystałem z plannera i lighthouse.
Skromna lista dlatego pytam o Wasze opinie.
Pozdrawiam,
Jan